Filtrare după
Sex
Vezi mai mult Vezi mai puțin
Marcă
Vezi mai mult Vezi mai puțin
Preț
146 Lei 692 Lei
Tip
Vezi mai mult Vezi mai puțin

Șezlonguri și leagăne

Șezlongul pentru bebeluși este un accesoriu simplu, dar deosebit de eficient și confortabil, care are capacitatea minunată de a combina două funcții de bază - de a oferi copilului confort și, în același timp, de a oferi părinților săi minute prețioase de odihnă. Este un articol mic, ușor și portabil, în care bebelușul dumneavoastră poate să facă un pui de somn, să-și petreacă timpul sau să aștepte până când adulții își îndelinesc sarcinile la câțiva metri distanță.

De obicei, șezlongurile pentru bebeluși sunt echipate cu o combinație de „accesorii” suplimentare, cum ar fi melodii blânde, vibrații, balansări și jucării agățate pentru a crea bebelușului atmosfera de care are nevoie - atât pentru somn, cât și pentru joacă și explorarea lumii. Șezlongul nu este potrivit pentru o ședere deosebit de lungă, dar este perfect pentru pauzele scurte de care are nevoie fiecare părinte de câteva ori pe zi. Poate înlocui complet pătuțul portabil sau coșul de joacă în primele luni ale bebelușului, când părinții vor să stea cu ochii pe el în timpul somnului, dar în același timp fac ceva în afara dormitorului sau a camerei pentru copii.

Șezlongurile, precum și leagănele pentru copii sunt perfect stabile și complet sigure, cu condiția să fie utilizate în conformitate cu vârsta recomandată indicată pe etichetă și în instrucțiunile de utilizare. Părinții bebelușilor mai mari, care se joacă deja cu centurile și încearcă să se ridice, ar trebui să aibă o precauție extremă și să nu lase copilul nesupravegheat în timp ce se află în șezlong, pentru a evita pericoilul de cădere și vătămare.

MasterCard MasterCard
Produsele adăugate în lista Dvs.