Filtrare după

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

69 Lei 478 Lei

Șezlonguri și leagăne

Balansoar Tony Soba mebel 229597
Trustpilot stars

Balansoar Tony

Soba mebel
Preț de bază
-20%
86,33 Lei Preț 69,07  Lei
Pe stoc

Related blog posts

Șezlongul pentru bebeluși este un accesoriu simplu, dar deosebit de eficient și confortabil, care are capacitatea minunată de a combina două funcții de bază - de a oferi copilului confort și, în același timp, de a oferi părinților săi minute prețioase de odihnă. Este un articol mic, ușor și portabil, în care bebelușul dumneavoastră poate să facă un pui de somn, să-și petreacă timpul sau să aștepte până când adulții își îndelinesc sarcinile la câțiva metri distanță.

De obicei, șezlongurile pentru bebeluși sunt echipate cu o combinație de „accesorii” suplimentare, cum ar fi melodii blânde, vibrații, balansări și jucării agățate pentru a crea bebelușului atmosfera de care are nevoie - atât pentru somn, cât și pentru joacă și explorarea lumii. Șezlongul nu este potrivit pentru o ședere deosebit de lungă, dar este perfect pentru pauzele scurte de care are nevoie fiecare părinte de câteva ori pe zi. Poate înlocui complet pătuțul portabil sau coșul de joacă în primele luni ale bebelușului, când părinții vor să stea cu ochii pe el în timpul somnului, dar în același timp fac ceva în afara dormitorului sau a camerei pentru copii.

Șezlongurile, precum și leagănele pentru copii sunt perfect stabile și complet sigure, cu condiția să fie utilizate în conformitate cu vârsta recomandată indicată pe etichetă și în instrucțiunile de utilizare. Părinții bebelușilor mai mari, care se joacă deja cu centurile și încearcă să se ridice, ar trebui să aibă o precauție extremă și să nu lase copilul nesupravegheat în timp ce se află în șezlong, pentru a evita pericoilul de cădere și vătămare.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite