Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

201 Lei 2106 Lei

Țarcuri

Related blog posts

Pătuțul bebelușului va fi „cetatea” acestuia în primele luni de viață. Când va fi acasă și nu va fi în brațele părinților, va fi probabil în pătuț - va dormi, se va juca, va învăța să-și atingă jucăriile și să exploreze  lumea înconjurătoare în mod confortabil și sigur. De aceea, este foarte important să alegeți și să poziționați această „cetate” cu atenție la detalii, să fiți bine informați și fără compromisuri.

Există multe tipuri de paturi pentru copii - de la paturi ușoare, din pânză, pliabile și portabile, până la paturi din lemn masiv de înaltă calitate. Alegerea trebuie să fie adaptată la bugetul și siguranța copilului dumneavoastră, precum și la modul în care intenționați să utilizați pătuțul. Dacă intenționați să-l utilizați activ și pe termen lung, paturile din lemn sunt, fără îndoială, cea mai potrivită alegere, în timp ce paturile portabile sunt o soluție bună atât pentru familiile care călătoresc, cât și pentru cei care au decis să practice somnul comun în prima perioadă din viața bebelușului.

Vă recomandăm ca primul pătuț al bebelușului să fie în culori pastelate, discrete, combinate cu un carusel cu muzică pentru pătuț  mai colorat sau cu jucării mai strălucitoare. Acest jucării vor stimula dezvoltarea bebelușului, fără a fi atacat prea agresiv cu culori aprinse și iritante.
Este important să dotați pătuțul bebelușului cu accesorii selectate cu atenție, cum ar fi o saltea bună, lenjerie de pat potrivită de calitate înaltă, un sac de dormit sigur pentru bebeluș și, într-o etapă ulterioară, pernuțe laterale moi, o pernă de somn potrivită vârstei și respirabilă, o pilotă sau o pătură ușoară.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite