• Pret redus

Joc de construcție cu 66 de piese într-o cutie

70_84702
Trustpilot stars
Preț: 65,00  Lei
81,25 Lei
Ai economisit 16,25 Lei
Salveaza 20%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.9 kg

Joc de construcție cu 66 de piese, brand Game Movil.

Potrivit pentru copii peste 3 ani.

Setul include: 32 de piese colorate în 4 dimensiuni diferite, 24 de elemente pentru casă și tren.

Fabricat în Spania.

Brand: Game Movil
Vârsta: 3+ ani
Număr de articole: 66 bucăți
Greutate: 0,87 kg
Material: materiale inofensive de înaltă calitate
Cuprins: setul include: 32 de piese colorate în 4 dimensiuni diferite, 24 de elemente de casă și rolă, 9 baze modulare care pot fi unite și 1 ceas. Cele 4 modele au 2,35 cm înălțime și 3,2 cm lățime. Lungimile lor sunt 3,2 cm, 4,8 cm, 6,4 cm și 9,6 cm

Caracteristici suplimentare: produsul permite copilului să obțină diferite forme prin aranjarea și asamblarea pieselor. Este confecționat din materiale de înaltă calitate, inofensive. Jucându-se cu acesta, copilul își va dezvolta gândirea creativă, imaginația și dexteritatea. Designerul este ambalat într-o cutie de culoare de 19 x 12,5 x 12,5 cm, ceea ce îl face perfect pentru un cadou. Atenție, nu lăsați copilul nesupravegheat în timpul jocului. Produsul conține părți pe care copilul le poate înghiți! Fabricat în Spania.

Beneficii:

  • Aranjarea cuburilor și blocurilor îmbunătățește, de asemenea, simțul distanței, poziția în spațiu și îmbunătățește orientarea. Îmbunătățește abilitățile motrice fine ale copilului. Unirea blocurilor de dimensiuni și culori diferite necesită puncte forte și acțiuni diferite la copii. Acest lucru rafinează mișcările lor. Jocurile de construcții și blocuri dezvoltă flexibilitatea cognitivă a copiilor - abilitatea lor de a se concentra pe diferite subiecte mai rapid și mai ușor. Aceasta este o abilitate foarte necesară pentru perioada școlară.
  • Sunt dezvoltate abilități de vorbire. În timp ce se joacă în grup, copiii își explică ideile și încearcă să descrie ceea ce au făcut. Aceste conversații intense între ele își îmbunătățesc abilitățile lingvistice.
  • Dezvoltă gândirea creativă. Diversitatea formelor și culorilor îi permite copilului să-și folosească imaginația. Nu există nicio limită la ceea ce poate fi construit. Nu există niciun drept sau greșit în aceste jocuri - copiii au libertate deplină de a crea, fără teamă de eșec sau greșeală.
  • Dezvoltă gândirea cu mai multe fațete. În jocul de construcție copiii văd soluții diferite pentru o sarcină din partea diferiților participanți la grup. Așa că își îmbogățesc punctul de vedere.
  • Dezvoltă abilități matematice. Copiii care se joacă cu jocuri de constucție sunt mai buni la rezolvarea problemelor. Datorită numărării, combinării și sortării blocurilor după mărime și culoare, gândirea lor a dezvoltat abilități în algebră. Datorită simetriei, simțului echilibrului, liniilor drepte și structurilor dispuse astfel încât să nu se prăbușească, au dezvoltat abilități subconștiente în geometrie.
  • Încurajează munca în echipă. Când copiii se joacă împreună, trebuie să fie de acord cu ce construiesc - o casă, o barcă sau o rachetă. În timpul jocului, ei învață să își aștepte rândul, să asculte și să împărtășească idei.
Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite