• Pret redus

Constructor cu autocolante Dinosaurs Deluxe în 56 de părți

70_85406
Trustpilot stars
Preț: 163,15  Lei
185,39 Lei
Ai economisit 22,25 Lei
Salveaza 12%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 1.0 kg

Constructor cu autocolante Dinozauri în 56 de piese Deluxe Game Movil.

Potrivit pentru copii peste 18 luni.

Dimensiune : 19 x 25,5 x 13 cm.

Avertisment : produsul conține părți pe care copilul le poate înghiți!

Brand: Game Movil
Vârsta: 1+ ani
Număr de articole: 56 bucăți
Greutate: 1 kg
Material: materiale inofensive de înaltă calitate
Cuprins: trusa include: 56 de piese colorate în 4 dimensiuni, 2 coli de autocolante și o broșură de instrucțiuni. Cele 4 modele au 2,35 cm înălțime și 3,2 cm lățime. Lungimile lor sunt 3,2 cm, 4,8 cm, 6,4 cm și 9,6 cm
Caracteristici suplimentare: Autocolantele sunt lipite pe piese pentru a forma imagini diferite atunci când sunt asamblate. Produsul permite copilului să obțină diferite forme prin aranjare și asamblare. Este confecționat din materiale de înaltă calitate, inofensive. Jucându-se cu acesta, copilul va dezvolta gândirea creativă, imaginația și dexteritatea. Constructorul este ambalat într-o cutie din lemn cu un mâner pentru a fi ușor transportat și depozitat. Avertisment: produsul conține părți pe care copilul le poate înghiți! Fabricat în Spania.
Beneficii: Aranjarea cuburilor și blocurilor îmbunătățește, de asemenea, simțul distanței, poziția în spațiu și îmbunătățește orientarea. Îmbunătățește abilitățile motrice fine ale copilului. Unirea blocurilor de dimensiuni și culori diferite necesită puncte forte și acțiuni diferite de la copii. Acest lucru rafinează mișcările lor. Jocurile de construcții și blocuri dezvoltă flexibilitatea cognitivă a copiilor - abilitatea lor de a se concentra pe diferite subiecte mai rapid și mai ușor. Aceasta este o abilitate foarte necesară pentru perioada școlară. Sunt dezvoltate abilități de vorbire. În timp ce se joacă în grup, copiii își explică ideile și încearcă să descrie ceea ce au făcut. Aceste conversații intense între ele își îmbunătățesc abilitățile lingvistice. Dezvoltă gândirea creativă. Diversitatea formelor și culorilor îi permite copilului să-și folosească imaginația. Nu există nicio limită la ceea ce poate fi construit. Nu există niciun drept sau greșit în aceste jocuri - copiii au libertate deplină de a crea, fără teamă de eșec sau greșeală. Dezvoltă gândirea cu mai multe fațete. În jocul constructorilor, copiii văd soluții diferite pentru o sarcină din partea diferiților participanți la grup. Așa că își îmbogățesc punctul de vedere. Dezvoltă abilități matematice. Copiii care se joacă preșcolari cu constructorii sunt mai buni la rezolvarea problemelor. Datorită numărării, combinării și sortării blocurilor după mărime și culoare, gândirea lor a dezvoltat abilități în algebră. Datorită simetriei, simțului echilibrului, liniilor drepte și structurilor dispuse astfel încât să nu se prăbușească, au dezvoltat abilități subconștiente în geometrie. Încurajează munca în echipă. Când copiii se joacă împreună, trebuie să fie de acord cu ce construiesc - o casă, o barcă sau o rachetă. În timpul jocului, ei învață să își aștepte rândul, să asculte, să împărtășească idei.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite