Joc de construcție Lego Amdale

Conf-Tombola-4
Trustpilot stars
Preț: 416,46  Lei
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Testare și plată

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 149 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 1.2 kg

Brand: Lego
Vârsta: 5+ ani
Gen: Fată
Număr de piese: 521
Dimensiunea pachetului: 7 x 35,4 x 37,8 cm
Greutate: 1,2 kg
Material: plastic
Cuprins: Setul include figurile de mini-păpușă Elsa, Anna și Christophe, plus 3 figuri de animale LEGO®: pisica și 2 păsări. Se compune dintr-un castel cu 3 etaje, cu o încăpere a tronului, un dormitor și o mansardă, o grajdă de pâine, o casă de pește cu un mic debarcader și o barcă cu padele. Printre articole suplimentare se numără portretul și trepiedul, coșul de comori, coroana, telescopul, un stand, colovia de păsări, stâlpul de pe stradă, cutia de cadouri, cadoul, peștele, crabul, pâinea, legumele, mătură și o sabie.

Beneficii: Aranjarea pieselor de leggo dezvoltă simțul distanței, poziția în spațiu și îmbunătățește orientarea și abilitățile motrice fine ale copilului. Unirea pieselor de diferite dimensiuni și culori necesită răbdare și acțiune diferite de la copii. Acest lucru îmbunătățește mișcările lor. Jocurile de construcție dezvoltă flexibilitatea cognitivă a copiilor și capacitatea lor de a se concentra pe diferite subiecte mai rapid și mai ușor. Aceasta este o abilitate foarte necesară pentru perioada școlară. Sunt dezvoltate abilități de vorbire. În timp ce se joacă în grup, copiii își explică ideile și încearcă să descrie ceea ce au făcut. Aceste conversații intense îmbunătățesc abilitățile lingvistice. În plus, se dezvoltă și gândirea creativă. Varietatea formelor și culorilor permit copilului să-și folosească imaginația. Nu există limite în ceea ce se poate construi. În aceste jocuri nu există nici un lucru corect sau greșit - copiii au libertate completă de a crea fără frică de eșec sau greşeală.

De asemenea, dezvoltă gândirea cu mai multe fațete. În jocul de construire, copiii văd soluții diferite pentru o sarcină comparativ cu ceilalți participanți la grup. Astfel, își îmbogățesc perspectiva. Dezvoltă abilități matematice. Copiii care se joacă preșcolari cu constructorii sunt mai buni la rezolvarea problemelor. Datorită numărării, combinării și sortării blocurilor după dimensiune și culoare, gândirea lor a dezvoltat abilități în algebră. Datorită simetriei, simțului echilibrului, liniilor drepte și structurilor aranjate astfel încât să nu se prăbușească, au dezvoltat abilități subconștiente de geometrie.

Jocul de lego încurajează munca în echipă. Când copiii se joacă cu Lego, trebuie să fie de acord cu ceea ce proiectează - o casă, o barcă sau o rachetă. În timpul jocului, ei învață să își aștepte rândul, să asculte și să-și împărtășească ideile.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite