Toate produsele achiziționate pe kidso.ro sunt livrate cu carte de garanție și garanție comercială de la producător. Perioada de garanție este indicată în cartea de garanție pentru fiecare produs. Garanția începe să curgă de la primirea produsului/lor și este valabilă numai în conformitate cu instrucțiunile de utilizare a mărfurilor respective.

Vă recomandăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de a utiliza produsul.

În cazul deteriorării acoperite de garanție, trebuie să contactați kidso.ro folosind datele de contact furnizate și trebuie respectate toate condițiile de garanție:

  • livrarea produsului în ambalajul original, împreună cu cartea de garanție completată;
  • furnizarea AWB-ului și / sau factură și / sau chitanță;
  • atașați descrierea a defectului și a circumstanțelor în care a fost descoperit;
  • adresa și numărul de telefon la care să primiți răspuns;

Kidso.ro va oferi răspuns în termen de 14 zile cu privire la dreptul la service-ul în garanție. Dacă se va confirma dreptul la deservirea în baza garanției, perioada de reparare a defectelor este de 30 de zile de la primirea bunului deteriorat de către kidso.ro, în conformitate cu condițiile descrise mai sus.

Nu va fi aprobat dreptul de reparare în baza garanției, daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare, instalarea, depozitarea, operarea, transportul sau repararea neautorizată a produsului/lor. Garanția nu se aplică dacă instrucțiunile de asamblare, instalare sau funcționare a produsului respectiv nu sunt respectate. Aceste daune pot fi reparate din contul Dvs.

 

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite