Scopul nostru

Cel mai important scop al nostru este să asigutăm părinții și copiii cu tot ce au nevoie.

Brand-ul nostru Kidso (Tot pentru copii 0-14 ani) a fost creat pentru a oferi părinților un loc anume în care vor putea găsi tot pentru copiii săi.

Suntem convinși – copilăria este o sărbătoare pe care o sărbătorim zilnic, inspirați de fericirea pe care copiii a duc în viața noastră. Iată de ce, susținem părinții în fiecare pas al acestei aventuri, având grijă de orice detalii, ca să aibă posibilitatea să fie concentrați pe lucrurile care contează cu adevărat.

Ce fel de produse veți descoperi?

Produsele pe care le oferim în magazin sunt de calitate dovetită de la producători mondiali și bulgari. Avem grijă de sănătatea copiilor și de liniștea sufletească a părinților, astfel fiecare produs din magazin are un certificat de siguranță.

Cunoaștem sortimentul atât de bine, încât vă putem îndruma în mod adecvat în alegerea celui mai potrivit produs și vă vom răspunde la toate întrebările. Și pentru că știm că visele copiilor nu pot fi amânate, lucrăm numai cu produse disponibile, ceea ce ne permite să livrăm în termen de 2 zile lucrătoare și să oferim servicii rapide și adecvate pentru orice reclamație.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite