Noi, Kidso.ro, știm că clientul are întotdeauna dreptate. Pentru aceasta ne străduim să găsim o soluție și un compromis pentru dorințele și așteptările dumneavoastră. Dacă nu sunteți mulțumit de bunurile sau serviciile pe care le oferim, vă recomandăm următoarele opțiuni:

  1. Contactați-ne la [email protected]. Astfel operatorii noștri se vor familiariza cu cazul dumneavoastră și vor face tot posibil să soluționăm cazul dat.

  2. Vă rugăm să ne scrieți la  [email protected]. În termen de o zi veți primi un răspuns.

  3. Puteți înregistra reclamația la Comisia Europeană pentru soluționarea litigiilor: Soluționarea online a litigiilor.  Vom comunica despre cazul dumneavoastră conform condițiilor platformei. Ulterior veți comunica cu reprezentanții kidso, dar în conformitate cu procedura, forma și termenii al OPC.

  4. Dacă nu vom reuși să soluționăm cazul dumneavoastră, veți putea contacta autoritățile naționale de consum cum ar ANPC Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, diverse comisii ale Ministerului Economiei, A.N.S.V.S.A. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor sau ANMDMR Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România.

  5. În cazul în care nu vom reuși să soluționăm cazul pe căile menționate mai sus, aveți dreptul să solicitați soluționarea cazului prin instanța de judecată.

Prioritatea noastră este siguranța copiilor și a părinților mulțumiți. Vom depune efort maxim pentru a împlini așteptările și solicitările dumneavoastră.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite