• Pret redus

Balansoar clasic din lemn pentru copii, 39 x 27 x 30 cm, lemn natural

WOODEN_SWING
Trustpilot stars
Preț: 49,96  Lei
62,45 Lei
Ai economisit 12,49 Lei
Salveaza 20%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Testare și plată

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 149 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 2.0 kg

Model: tip pendul
Tipul: leagăn
Culoare: lemn natural
Vârsta: peste 3 ani
Sex: Unisex
Greutate maximă: 20 kg
Centura de siguranță: Nu.
Spătar reglabil: Nu.
Viteze de oscilație: Nu.
Vibrații: Nu.
Temporizator: Nu.
Tonuri de apel: Nu.
Tastatură mobilă cu jucării: Nu.
Pliabil: Da
Baldachin pliabil: Nu.
Material: fag
Greutatea produsului: 2 kg
Dimensiune pliată: 39 x 28 x 10 cm
Dimensiune desfăcută: 39 x 28 x 30 cm
Beneficii: leagănul poate fi atât relaxant, cât și interesant pentru copii, în funcție de înălțime și forță. Un sentiment inspirator de zbor sau un sentiment captivant de cădere sunt experiențe pe care puține alte activități le pot oferi celor mici. Leagănul îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii brute, echilibrul și coordonarea. Echilibrarea unui scaun balansoar clasic fără plăci de siguranță poate întări mușchii abdomenului și trunchiului, ținând în același timp de coarda leagănului îmbunătățește rezistența aderenței și coordonarea degetelor - o abilitate esențială necesară copiilor care învață să scrie. S-a dovedit științific că balansarea stimulează partea creierului care îi ajută pe copii să se concentreze - cortexul cerebral. Răsucirea și rotirea leagănului coardei stimulează zone suplimentare ale creierului responsabile de abilități precum orientarea spațială, echilibrul, controlul diferitelor grupe musculare și chiar simțul ritmului. Nu în ultimul rând, leagănul clasic pentru bebeluși este ușor, practic și ușor de transportat. Poate fi instalat și dezinstalat de un număr nelimitat de ori. Deci, cu o singură achiziție, te distrezi cu copilul tău în aer liber și în interior, în fiecare sezon și oriunde te duci.
Țara de origine: Bulgaria
Caracteristici suplimentare: leagănul are o dimensiune de 39 x 27 cm. Este realizat din material natural - fag solid, fără colorare sau lăcuire suplimentară, o bucată întreagă, fără lipire. Suspensia este realizată din frânghie din mătase de poliester sintetic cu grosimea de 10 mm, care trece prin bile de lemn. Leagănul are o placă de siguranță care este ridicată pentru a plasa copilul și coborâtă înainte de a începe balansul.
Parcurile, locurile de joacă și grădinițele acționează ca un magnet pentru copiii mici din mai multe motive, iar unul dintre ele este cu siguranță leagănele. Acum puteți transforma propria curte, terasă sau sufragerie într-un loc de joacă improvizat - rapid, ușor și la prețuri accesibile.
Balansoarul clasic pentru copii are o suspensie de frânghie, care permite reglarea înălțimii acestuia - copilul se poate balansa atât în imediata apropiere a solului, cât și la înălțimea pe care o considerați adecvată și sigură.
Balansoarul este montat cu o frânghie și este potrivit pentru copiii de la vârsta de trei ani pentru a atinge o greutate maximă de 20 kg.
Balansoarul pentru bebeluși este atașat la un suport stabil, întărit cu șuruburi de ancorare încorporate la bază. Înălțimea traversei trebuie să fie de 150 cm. Leagănul trebuie să fie legat într-o manieră sigură în mod corespunzător cu ajutorul unui nod dublu. Distanța dintre leagăn și sol nu trebuie să depășească 50 cm. Nu montați pe suprafețe dure, cum ar fi betonul, asfaltul și altele. Nu instalați în apropierea cablurilor electrice și a altor echipamente. Numai pentru uz casnic. Verificați periodic rezistența cablului și a nodurilor. Nu depășiți greutatea maximă permisă. Dacă există vreo îndoială cu privire la rezistența frânghiei, aceasta trebuie înlocuită imediat. Nu lăsați copii nesupravegheați!
Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite