Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

6 Lei 26 Lei

Dezinfecția Personală

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Înainte de răspândirea infecției cu coronavirus, gelurile existau și erau utilizate mai rar. Funcția lor nu era diferită atunci și acum. Ele elimină bacteriile mâinii și limitează răspândirea virușilor. Această soluție nu este cea mai eficientă. Spălarea mâinilor sub apă curgătoare cu săpun timp de 20 de secunde este o metodă care oferă rezultate mult mai bune.

Pentru ca un dezinfectant să funcționeze, acesta trebuie să aibă un conținut minim de alcool de 60%, iar alcoolul trebuie să fie etanol.

Utilizarea frecventă a unui dezinfectant poate fi dăunătoare pielii și unghiilor. La copii, aceste efecte sunt mai puternice. Monitorizați starea pielii și a unghiilor și, dacă există probleme, folosiți creme hidratante și hrănitoare. Se recomandă ca dezinfectanții să NU fie disponibili copiilor cu vârsta sub 6 ani . Principalul risc este ingestia dezinfectantului din cauza ignoranței.

Copiii care nu au plângeri sau simptome ale bolii pot purta măști non-medicale sau textile. În cazul lor, o astfel de mască va avea un rol în prevenirea răspândirii virușilor, dacă sunt purtători fără să știe.

OMS recomandă respectarea următoarelor măsuri: Copiii sub 5 ani nu trebuie să poarte măști. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani, autoritățile din fiecare țară trebuie să efectueze o analiză a riscurilor și să evalueze dacă este necesar să se poarte o mască. Pentru copii și adolescenți cu vârsta peste 12 ani , se aplică reglementările din țara respectivă și includ și adulții. Măștile și personalul de sprijin din școli trebuie să poarte măști în caz de pandemie și atunci când distanța de un metru nu poate fi garantată.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite