• Pret redus

Dezinfectant Huvesept, alcool etilic 85%, flacon de 1 litru cu dozator

HUV_002
Trustpilot stars
Preț: 26,07  Lei
32,59 Lei
Ai economisit 6,52 Lei
Salveaza 20%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Testare și plată

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 149 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.9 kg

Culoare: Incolor
Ambalaj: 1L
Sezon: Toate anotimpurile
Sex: Unisex
Ingrediente: Etanol, peroxid de hidrogen, glicerină, aromă
Acțiune: „HUVESEPT” este un dezinfectant lichid cu acțiune bactericidă, fungicidă (Candida albicans) și acțiune virucidă limitată (virusuri învelite), zona de aplicare fiind dezinfectarea igienică a mâinilor, precum și dezinfectarea suprafețelor și obiectelor rezistente la alcool, inclusiv astfel încât intră în contact cu alimente pentru oameni și animale. Este potrivit pentru utilizare în viața de zi cu zi, în clădiri administrative, birouri, spații de lucru, inclusiv în unități sanitare și medicale, în locații pentru producție și comerț cu alimente.
Mod de utilizare: Aplicați direct pe pielea sau suprafața pe care doriți să o dezinfectați, fără a fi nevoie de clătire.
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros la o temperatură de 5-25 oC, departe de sursele de căldură și de lumina directă a soarelui.
Țara de origine: Bulgaria

Caracteristici suplimentare: Lichid gata de utilizare. Pentru dezinfectarea rapidă a mâinilor în doar 30 de secunde și pentru suprafețe timp de 1 minut. Potrivit pentru utilizare în: Gospodărie, Igienă personală, Clădiri administrative, Birouri, Spații de lucru, Site-uri cu scop public, Unități sanitare și medicale, Site-uri pentru producția și comerțul cu alimente.
Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite