Constructor - 30 kit motorizat cu 121 de piese

150017
Trustpilot stars
Preț: 189,67  Lei
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Testare și plată

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 149 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.5 kg

Jucăria constructorului poate fi montată în 30 de moduri diferite.

Potrivit pentru copii peste 6 ani.

Jucăria este fabricată din materiale non-toxice de înaltă calitate, cu durabilitate ridicată.

Brand: Engino
Vârsta: 6+ ani
Sex: băiat
Număr de articole: 121 bucăți
Baterie: 2 buc. 1,5V AAA
Greutate: 0,38 kg
Material: plastic
Cuprins: Un set de blocuri care permit construcția a 30 de modele, în plus kit-ul include un motor electric cu o baterie care conduce piese mobile, conține instrucțiuni pentru construirea a 4 modele, 26 de instrucțiuni suplimentare pentru descărcarea din aplicația ENGINO 3D Viewer
Caracteristici suplimentare: Constructorul de jucării poate fi asamblat în 30 de moduri diferite. Copilul poate realiza o mașină, motocicletă, buggy, mașină de curse, crocodil, câine, rață și multe alte figuri diferite. Acesta va oferi copilului un joc de distracție de lungă durată și va ajuta la dezvoltarea imaginației, dexteritate și răbdare. Toate cele 30 de modele pot fi asamblate dintr-un set de instrucțiuni 3D interactive care pot fi vizualizate de pe un computer, smartphone sau tabletă prin aplicația ENGINO 3D Viewer (descărcare gratuită pe Android, Apple (iOS) și Windows Mobile). Jucăria este fabricată din materiale non-toxice de înaltă calitate, cu durabilitate ridicată.
Beneficii: Aranjarea cuburilor și blocurilor îmbunătățește, de asemenea, simțul distanței, poziția în spațiu și îmbunătățește orientarea. Îmbunătățește abilitățile motrice fine ale copilului. Unirea blocurilor de dimensiuni și culori diferite necesită puncte forte și acțiuni diferite de la copii. Acest lucru rafinează mișcările lor. Jocurile de construcții și blocuri dezvoltă flexibilitatea cognitivă a copiilor - abilitatea lor de a se concentra pe diferite subiecte mai rapid și mai ușor. Aceasta este o abilitate foarte necesară pentru perioada școlară. Sunt dezvoltate abilități de vorbire. În timp ce se joacă în grup, copiii își explică ideile și încearcă să descrie ceea ce au făcut. Aceste conversații intense între ele își îmbunătățesc abilitățile lingvistice. Dezvoltă gândirea creativă. Diversitatea formelor și culorilor îi permite copilului să-și folosească imaginația. Nu există nicio limită la ceea ce poate fi construit. Nu există niciun corect sau greșit în aceste jocuri - copiii au libertate deplină de a crea, fără teamă de eșec sau greșeală. Dezvoltă gândirea cu mai multe fațete. În jocul constructorilor, copiii văd soluții diferite pentru o sarcină din partea diferiților participanți la grup. Așa că își îmbogățesc punctul de vedere. Dezvoltă abilități matematice. Copiii care se joacă preșcolari cu constructorii sunt mai buni la rezolvarea problemelor. Datorită numărării, combinării și sortării blocurilor după mărime și culoare, gândirea lor a dezvoltat abilități în algebră. Datorită simetriei, simțului echilibrului, liniilor drepte și structurilor dispuse astfel încât să nu se prăbușească, au dezvoltat abilități subconștiente în geometrie. Încurajează munca în echipă. Când copiii se joacă împreună, trebuie să fie de acord cu ce construiesc - o casă, o barcă sau o rachetă. În timpul jocului, ei învață să își aștepte rândul, să asculte, să împărtășească idei.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite