Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

229 Lei 230 Lei

Patine

Related blog posts

Rolele, rolele cu roți în linie și skateboard-uririle, alături de biciclete, sunt în mod tradițional una dintre opțiunile preferate de joacă în aer liber pentru copiii dumneavosatră deja mari. Acestea satisfac nevoile și interesele copiilor, combinând activitatea fizică cu un nivel acceptabil de „extremitate”. Jocul cu acest tip de ”jucărie” a evoluat de la jocurile simple la o adevărată subcultură a tineretului, care poartă ideea de libertate și rebeliune.

Rolele cu roți în linie și cele cu patru roți sunt primele articole din această categorie, potrivite și pentru copiii mai mici cu mărimea minimă a branțului de 28 centimetri. Acestea oferă stabilitate și siguranță relativă în comparație cu patinele clasice și sunt, prin urmare, extrem de populare la părinții care încă încearcă să-și depășească frica internă ce ține de utilizarea articolelor din această categorie.
După ce veți fi siguri că copilul dumneavoastră se distrează de minune folosind noul său gadget preferat, puteți să-i cumpărați patine sau un skateboard real, care vor încărca copilul cu o doză imensă de spirit de aventură, îi vor dezvolta sentimentul de echilibru și instinctul de autoapărare. Și dacă la început trebuie să îl țineți de mână pentru a se deplasa, într-un timp scurt, copilul va putea să meargă fără probleme, să facă diferite trucuri și vă va surprindă cu independența proprie.

Este extrem de important să oferiți copilului întotdeauna protecția necesară atunci când va merge pe role și pe skateboard. Protecțiile includ o cască de calitate, genunchiere și cotiere, care vor preveni cu succes alunecările și rănirile în caz de cădere. Învățați copilul că aceste protecții sunt o condiție obligatorie pentru utilizarea acestor articole - astfel veți fi relaxat și copilul dumneavoastră va fi sănătos, activ și fericit.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite