Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

63 Lei 450 Lei

Jucării de călărit

Cal gonflabil ZIZITO 49816
Trustpilot stars

Cal gonflabil

ZIZITO
Preț de bază
-20%
79,97 Lei Preț 63,97  Lei
Pe stoc
Urs gonflabil ZIZITO 49809
Trustpilot stars

Urs gonflabil

ZIZITO
Preț de bază
-20%
79,97 Lei Preț 63,97  Lei
Pe stoc

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Cel mai adesea sub acest nume sunt jucării gonflabile din cauciuc în formă de animale sau personaje de basm , pe care copilul se mișcă cu propriile picioare, sărind și în același timp echilibrându-se pe jucărie.

Copiii încep să folosească jucării de echitatie la vârsta de aproximativ 1 (un) an. Cel mai adesea, copiii de 3 (trei) ani sunt mai activi și pot concura chiar sărind cu animale pentru călărie.

Aceste jucării dezvoltă abilitățile motorii ale copilului. Copiii se distrează cu ei. În timp ce conduc, copiii capătă un sentiment de spațiu și învață să manevreze. Cu aceste jucării dezvoltă un sentiment de echilibru și învață cum să ocolească obstacolele din calea lor. Călăreața animalelor îmbunătățește abilitățile motorii ale copilului și ajută la dezvoltarea musculaturii generale a copilului . Deoarece în această activitate se utilizează diferite grupe musculare, fizicul copilului se dezvoltă mai armonios.

Dimensiunea jucăriei de echitatie trebuie să fie adecvată înălțimii copilului dumneavoastră. Înălțimea scaunului trebuie să permită, atunci când copilul este așezat pe animalul gonflabil, picioarele lor să atingă pământul cu întregul picior. Greutatea este foarte importantă. Cel mai adesea, jucăriile de echitatie sunt din cauciuc. Sunt concepute pentru copiii mai mici, nu sunt grei și sunt ușor de jucat acasă.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite