Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

54 Lei 243 Lei

Cosmetolog

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Acestea sunt seturi de modele de instrumente, aparate și materiale care reprezintă o anumită profesie, hobby sau activitate zilnică. La fete sunt cel mai des: bucătării coafor supermarket inventa cosmeticiană și altele asemenea.

Permit copiilor să imite adulții . În acest fel, ei simt că profesiile sunt semnificative și satisfăcătoare. În jocul lor, ei dobândesc cunoștințe și abilități din lumea adulților și se maturizează mai repede emoțional.

Cele mai multe centre de joacă - cosmeticiană, sunt concepute pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Fiecare centru de jocuri - cosmetician, are în colet vârsta recomandată. Același conținut este înregistrat în instrucțiunile de utilizare ale producătorului.

Respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare furnizate de producător. Tot conținutul kiturilor cosmetice este destinat să fie inofensiv pentru copii. Cu toate acestea, nu lăsați copiii nesupravegheați și instruiți-i înainte de jocuri cum ar trebui să folosească jocul. Cel mai adesea copiii se joacă împreună. Întrucât mersul la cosmeticiană este un hobby pentru kaki și mame, fetele vor vorbi, vor discuta între ele și vor interacționa în modul (modelul) pe care l-au văzut de la părinți. Din acest motiv, centrele de jocuri sugerează activități colective.

Inițial da. În acest fel, vor reprezenta „modelul” pentru activitatea specifică . În jocurile ulterioare, copiii vor modifica și dezvolta fiecare joc în felul lor.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite