Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

48 Lei 163 Lei

Doctor

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Acestea sunt seturi de ajutoare medicale cu care copilul se obișnuiește cu ce este examenul unui medic, cum se desfășoară și care sunt procedurile de rutină atunci când vizitează un medic . Acest tip de joc îl ajută pe copil să se familiarizeze cu anatomia umană și cu simptomele obișnuite ale unor boli mai frecvente.

Prin acest joc, copiii învață ce să spună atunci când se simt prost, astfel încât să poată vorbi despre durere sau despre locul de plângere. Ei își cunosc corpul și, în plus, câștigă încredere care le permite să viziteze cabinetul medicului fără teamă. Mai mult, ei învață despre o profesie semnificativă din punct de vedere social, care le poate afecta visele viitoare despre ceea ce vor să fie când vor crește.

Majoritatea jucăriilor de profesie - medic, sunt concepute pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Fiecare astfel de jucărie de profesie are marcată pe ambalaj o vârstă recomandată. Recomandările de vârstă sunt scrise în instrucțiunile de utilizare ale producătorului.

Respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare furnizate de producător. Toate dispozitivele și instrumentele medicale sunt sigure - seringa nu are ac, bisturiul nu este ascuțit, căștile sunt din plastic și nu se rup. Cu toate acestea, nu lăsați copilul nesupravegheat și instruiți-l înainte de joc cum ar trebui să folosească jocul. Cel mai adesea copiii se joacă împreună. Deoarece acesta este un joc care necesită doi medici și un pacient, copiii mici vorbesc, discută între ei și interacționează în modul (modelul) pe care l-au văzut de la adulți. Din acest motiv, jocul „doctorului” implică activități de grup.

Acesta este un mod de a comunica și de a vă apropia unul de celălalt . În acest fel, vor arăta cum funcționează examenul unui medic. Dacă copilul mic devine interesat de această activitate, atunci mai târziu copiii se vor juca între ei, își vor schimba jocurile și își vor dezvolta examinarea de către un medic în felul lor de fiecare dată.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite