Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

14 Lei 714 Lei

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Puzzle și mozaicuri

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Studiile științifice au arătat că copiii care se joacă cu constructori și mozaicuri își îmbunătățesc abilitățile în următoarele domenii: motricitate și coordonare între ochi și mâini gândirea spațială abilități de vorbire și limbaj gândindu-mă în afara cutiei abilități sociale (când mai mulți copii se joacă împreună) gândire logică (matematică)

Cel mai adesea, aceste activități sunt recomandate să înceapă când copilul are 3 ani . Cu toate acestea, există constructori și mozaicuri potrivite pentru copiii mai mici (cu vârste cuprinse între 2 și 3 ani) . Citiți cu atenție ceea ce este scris pe ambalajul produsului - acolo producătorul a indicat vârsta recomandată.

Cei mai mici copii se joacă cu constructori și mozaicuri, ale căror elemente sunt mai mari, mai puține la număr și cu margini rotunjite (fără colțuri ascuțite) . Sunt mai ușor de asamblat și demontat. La copiii mai mari, elementele devin din ce în ce mai mari , iar articulațiile necesită mai multă precizie.

Constructorii din lemn sunt mai ecologici , cu elemente mai mari și sunt, în general, concepute pentru a se juca la o vârstă mai fragedă. Deoarece lemnul a fost tratat cu vopsele, lacuri și substanțe chimice , trebuie să se asigure că este inofensiv. Elementele din plastic permit crearea unor forme mai complexe și, în general, au capacități mai mari. Cu toate acestea, se rup mai ușor, așa că părintele ar trebui să aibă grijă să le verifice în mod regulat

De regulă, vârsta recomandată este indicată pe ambalajul tuturor constructorilor - acesta este unul dintre reperele. Zona tematică a constructorului este de asemenea importantă . Dacă copilul dvs. este interesat de natură, ar fi bine să alegeți unul care să conțină figurine sau elemente cu animale, copaci etc. Dacă vă plac mașinile, alegeți un constructor care să producă mașini. Este important să păstrezi interesul și atenția copilului , deoarece în acest fel se implică în joc și dezvoltă diverse abilități utile. Nu alegeți constructori care sunt prea complexi sau care necesită abilități pe care copilul nu le-a dobândit încă. Sarcinile prea dificile îi sunt de neînțeles și nu îl atrag.

Este recomandat ca părintele să participe la primele jocuri cu un constructor sau mozaic . Astfel, copilul învață care sunt posibilitățile jocului și apoi este ghidat de propria imaginație și îl predispune la jocuri independente suplimentare. Înainte de primul joc, citiți instrucțiunile de utilizare a constructorului. Acestea vă vor arăta care sunt capacitățile sale și vă vor oferi idei valoroase de jocuri.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite