Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

12 Lei 107 Lei

Penare

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Materialele școlare sunt multe: produse chimice creioane linii busole cauciuc creioane color markeri etc. Dacă trebuie să găsiți un stilou sau creion specific în acest soi, nu va fi o sarcină ușoară fără ca aceste accesorii să fie aranjate într-o geantă de călătorie pentru ele. Genti de călătorie au o altă funcție importantă - permit transferul ușor al întregului arsenal de scriere - de la școală, apoi la o lecție sau curs și apoi acasă pe birou.

Există o mare varietate de creioane - cele cu pereți duri, cele confecționate din materiale textile. Sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru a găzdui diferite numere de instrumente de scris. Acestea sunt organizate în moduri diferite - cu mai multe compartimente, cu buzunare mai mici, cu fermoare pentru fixare etc.

Gențile de călătorie pot fi împărțite în două tipuri - moi și dure. Pungile moi sunt pungi textile sau din PVC în care vă păstrați instrumentele de scris. Kitul dur este ca o carte. În ele, creioanele și substanțele chimice sunt protejate împotriva ruperii. Pungile dure din cauza acestei armături sunt mai grele și acest lucru poate fi un dezavantaj în geanta de școală deja grea.

Contaminarea într-o cutie pentru creioane poate fi externă - ca rezultat al funcționării sale și internă - zgârieturi din creioane și substanțe chimice stocate în ea. Goliți creionul, curățați-l de praf și resturi mici care s-au acumulat în el. Ștergeți interiorul cu o cârpă moale înmuiată cu un detergent pe bază de alcool. Ștergeți exteriorul cu o cârpă moale umezită cu un amestec de apă și detergent. Ștergeți din nou cu o cârpă moale înmuiată în apă curată pentru a spăla detergentul.

Depinde pentru ce va fi folosit - dacă copilul este angajat în desen , veți avea nevoie de o cutie de creioane mai mare. Dacă accentul se pune pe mai multă matematică - geometrie, veți avea nevoie de o creion mai compactă. Formulați nevoile și apoi determinați dimensiunea.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite