Kit Philips avent pentru bebeluși cu suzetă, pentru 0-12 luni

SCD807/00
Trustpilot stars
Preț: 198,18  Lei
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Testare și plată

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 149 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.4 kg
Vârsta 0-12 месеца

Țara de origine: RPC
Modelul sticlei: Anti-Colic AirFree
Materialul sticlei: polipropilenă (PP)
Capacitate: 125 ml sticlă - 2 buc 260 ml flacon - 2 buc
Gâtul sticlei: lat cu marginile rotunjite pentru o umplere și o curățare mai ușoară
Forma: simetric, 
Sistem colic: supapă
Vârsta: 0-12 luni
Material pentru tetină: silicon
Design: forma unică a sticlei face mai ușor de ținut și de ținut în orice direcție.
Siguranță: forma de tetină oferă o aspirație sigură, iar suprafața ajută la evitarea căderii de tetină pentru o hrănire continuă și confortabilă.
Nu conține: Bisfenol A
Poate fi sterilizat: da
Curățarea mașinii de spălat vase : potrivit pentru mașina de spălat vase și cuptorul cu microunde
Caracteristici suplimentare: Sticla la îndemână este respirabilă în timpul alimentării verticale. Suzeta este întotdeauna umplută cu lapte, chiar dacă sticla este orizontală în timp ce hrănești copilul într-o poziție confortabilă. Copilul nu absoarbe aerul și va scuipa mai puțin lapte. Designul unic al AirFree împiedică pătrunderea aerului în tetină pentru o hrănire confortabilă și evită probleme comune, cum ar fi colicile, regurgitarea și formarea gazelor. Sistem său este special pentru a evita colicile și disconfortul. Studiile clinice arată că flaconul Philips Avent previne disconfortul. Cum? Datorită deschiderii speciale din interiorul sfârcului, nu se formează vid în timpul alimentării și laptele este alimentat uniform. Acest lucru evită colicile, gazul și burpingul. Ușor de spălat și de asamblat AirFree. Supapa AirFree este ușor de atașat la orice flacon colic Philips Avent și este extrem de ușor de spălat, datorită gâtului larg al sticlei și numărului mic de piese. Ușor de folosit. Umpleți mai întâi sticla cu lapte. Apoi montați supapa AirFree pe gât și conectați tetina. Înclinați sticla astfel încât tetina să fie plină de lapte  și sunteți gata. Asigurați-vă că supapa AirFree nu este deplasată și că tetina este întotdeauna umplută cu lapte în orice poziție a sticlei. Folosiți o sticlă cu sau fără o supapă AirFree. Sticla Philips Avent poate fi utilizată cu sau fără supape AirFree. Supapa AirFree este compatibilă cu sticlele Philips Avent Colic cu următoarele volume: 125 ml, 260 ml și 330 ml.

Formă specială de tetină pentru o prindere sigură. Forma sa asigură o aderență sigură, iar suprafața cu nervuri împiedică să se lipească și furnizează uniformă de lapte. Bisfenolul A este un compus chimic care este alcătuit din diverse materiale plastice industriale și rășini. Este utilizat la producerea policarbonatului, utilizat pentru fabricarea ustensilelor de uz casnic, sticle pentru sticle, sticle pentru copii, cutii, recipiente pentru depozitarea alimentelor și multe altele. Problema utilizării BPA este interacțiunea sa cu hormonii umani, în special cu estrogenul (hormonul sexual feminin). BPA imită hormonul, care îi perturbă echilibrul în organism. Prin urmare, în ciuda anumitor cantități inofensive de BPA, mamele preferă să se asigure că copiii lor nu sunt în măsură să ia o doză de BPA folosind sticla, lingura, bolul și multe altele. „Fără BPA” înseamnă că produsul specific este sigur pentru copilul și bebelușul dvs. în ceea ce privește conținutul de bisfenol A.

Caracteristici ale setului de alimentare: AVV Anti-Colic + AirFree: * supapa anti-colică * ușor de reținut, ușor de asamblat, ușor de curățat * Opțiune de sterilizare Set complet de hrănire pentru copii AVENT Anti-Colic + AirFree valve: * 2 biberoane "Anti-Colic AirFree" 125 ml * 2 flacoane pentru copii "Anti-Colic AirFree" 260 ml * 2 adolescenți din silicon de la 0+ luni * 2 tetine pentru bebeluși din silicon peste 1 lună * ceașcă pentru bebeluși din silicon de la 0+ m seturi * perie pentru curățarea sticlelor și tetine * clapă AirFree

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite