• Pret redus

Baseball cu suport

55_64105000
Trustpilot stars
Preț: 160,46  Lei
198,09 Lei
Ai economisit 37,64 Lei
Salveaza 19%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.5 kg

Mingă de baseball Amaya.

Standul de bătaie este modalitatea perfectă de a antrena jucătorii de baseball începători pentru a regla precizia loviturii lor.

Fabricat în Spania.

Bun: Basebal
Culoare: Alb
Vârsta: 4+ ani
Dimensiune: Diametru: 7.2cm.
Greutate: 145 g
Material: exterior: piele PU miez: cauciuc
Beneficii: Jocurile cu minge reprezintă o modalitate bună pentru copilul dvs. de a adopta un stil de viață activ, mișcare și sport la o vârstă fragedă. Jocurile cu minge îmbunătățesc coordonarea. Când se joacă cu o minge, copiii câștigă forță fizică - dezvoltarea țesutului lor muscular se îmbunătățește și accelerează. Abilitățile motrice ale copilului se dezvoltă mai repede ceea ce înseamnă că dezvoltă reacții mai rapide și mai precise, în efortul de a prinde mingea, de a-și proteja fața dacă mingea este îndreptată spre ea sau de a o da la momentul potrivit. De-a lungul timpului, jocurile cu minge oferă copilului o estimare mai exactă a momentului în care, cum și unde va sări mingea. Când copilul se joacă, va dezvolta controlul puterii pentru a lovi mingea și a ajunge la poziția dorită. În plus, aceste jocuri sunt adesea colective, care dezvoltă spiritul de echipă, sportivitate și abilități sociale.
Țara de origine: Spania
Caracteristici suplimentare: minge de baseball Amaya. Standul de bătaie este modalitatea perfectă de a antrena jucătorii de baseball începători pentru a regla precizia loviturii lor. Suportul de bâte portabil este confecționat dintr-un material de înaltă calitate, care reduce la minimum riscul de rănire. Are o înălțime reglabilă, ceea ce îl face versatil atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite