• Pret redus

Minge cu Spiderman

2508
Trustpilot stars
Preț: 12,17  Lei
15,21 Lei
Ai economisit 3,04 Lei
Salveaza 20%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.2 kg

Diametru : 23 cm.

Țara de origine: RPC
Tip: Joc
Culoare: Albastru
Vârsta: 2+ ani
Dimensiune: Diametru: 23 cm
Sex: băiat
Greutate: 250 g
Material: PVC
Beneficii: Jocurile cu minge reprezintă o modalitate bună pentru copilul dvs. de a adopta un stil de viață activ, mișcare și sport la o vârstă fragedă. Jocurile cu minge îmbunătățesc coordonarea. Când se joacă cu o minge, copiii câștigă forță fizică - dezvoltarea țesutului lor muscular se îmbunătățește și accelerează. Abilitățile motrice ale copilului se dezvoltă mai repede ceea ce înseamnă că dezvoltă reacții mai rapide și mai precise în efortul de a prinde mingea, de a-și proteja fața dacă mingea este îndreptată spre ea sau de a o da la momentul potrivit. De-a lungul timpului, jocurile cu minge oferă copilului o estimare mai exactă a momentului în care, cum și unde va sări mingea. Când copilul se joacă, va dezvolta controlul puterii pentru a lovi mingea și a ajunge la poziția dorită. În plus, aceste jocuri sunt adesea colective, care dezvoltă spiritul de echipă, sportivitate și abilități sociale.
Caracteristici suplimentare: mingea nu este umflată. Potrivită atât la interior cât și la exterior. Ajută la dezvoltarea și coordonarea copilului.

Dumitru Ana-Maria
2020-12-20 12:40:00
Comment rating
Am preferat această minge în loc de cele mari pentru copii, deoarece copilului meu îi este mai ușor să prindă, să poarte și să dea cu piciorul. Nu este greu, așa că putem juca fotbal în apartament fără să ne facem griji că vom sparge ceva.:

Brânzaru Georgiana
2020-12-18 17:40:00
Comment rating
Este ideal pentru copilul meu, care are 2 ani și încă îi scapă din mână tot ce îi dau. Deoarece este ușor, aproape că nu scoate niciun sunet când cade, iar până acum vecinii nu s-au plâns de zgomot.

Ahmet Cristina
2020-12-18 09:01:00
Comment rating
Mingea este mică, dar nu atât de mică încât copilul meu s-o piardă. Este perfect pentru mâinile lui, nu se lasă fără să vrea. Sunt foarte fericită și aș comanda din nou"

Colcer Camelia
2020-12-16 16:43:00
Comment rating
Calitatea este bună, după luni întregi de utilizare, aruncare și cădere constantă, mingea nu s-a crăpat. Nu este nimic care să nu ne placă la ea, mă joc cu fiul meu în fiecare zi.

Cernatescu Amalia
2020-12-13 17:57:00
Comment rating
Fiului meu îi place foarte mult Spider-Man, așa că i-am cumpărat mingea, în principal datorită imaginii. Îmi place, este potrivit pentru copii mici, este mic și ușor. Vă recomand!

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite