Set de construcție motocicletă cu coș din 66 piese

M38-B0600C
Trustpilot stars
Preț: 25,19  Lei
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.1 kg

Set de construcție motocicletă cu coș, marca Sluban.

Model potrivit pentru fete.

Setul este format din 66 de părți - 1 element principal.

Material: plastic.

Dimensiune cutie: 14,1 x16,5 x 4,5 cm.

Setul nu este potrivit pentru copii sub 3 ani.

Recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani .

ATENŢIE! Setul conține părți mici care pot fi înghițite de copii.

Brand: Sluban
Vârsta: 6+ ani
Gen: Fată
Număr de articole: 66 bucăți
Greutate: 0,1 kg
Material: plastic
Cuprins: setul este formată din 66 de părți, include 1 element principal
Caracteristici suplimentare: un set distractiv, ușor de construit. Ajută copiii să-și dezvolte imaginația. Idee de cadou potrivită. Puteți combina produsul cu un alt articol din colecția „Fata visului”. Setul de construcție nu este potrivit pentru copii sub 3 ani.

ATENŢIE! Setul conține părți mici care pot fi înghițite de copii.

Beneficii:

  • Aranjarea cuburilor și blocurilor îmbunătățește, de asemenea, simțul distanței, poziția în spațiu și îmbunătățește orientarea. Îmbunătățește abilitățile motrice fine ale copilului. Unirea blocurilor de dimensiuni și culori diferite necesită puncte forte și acțiuni diferite la copii. Acest lucru rafinează mișcările lor. Jocurile de construcții și blocuri dezvoltă flexibilitatea cognitivă a copiilor - abilitatea lor de a se concentra pe diferite subiecte mai rapid și mai ușor. Aceasta este o abilitate foarte necesară pentru perioada școlară.
  • Sunt dezvoltate abilități de vorbire. În timp ce se joacă în grup, copiii își explică ideile și încearcă să descrie ceea ce au făcut. Aceste conversații intense între ele își îmbunătățesc abilitățile lingvistice.
  • Dezvoltă gândirea creativă. Diversitatea formelor și culorilor îi permite copilului să-și folosească imaginația. Nu există nicio limită la ceea ce poate fi construit. Nu există niciun drept sau greșit în aceste jocuri - copiii au libertate deplină de a crea, fără teamă de eșec sau greșeală.
  • Dezvoltă gândirea cu mai multe fațete. În jocul de construcție copiii văd soluții diferite pentru o sarcină din partea diferiților participanți la grup. Așa că își îmbogățesc punctul de vedere.
  • Dezvoltă abilități matematice. Copiii care se joacă cu jocuri de constucție sunt mai buni la rezolvarea problemelor. Datorită numărării, combinării și sortării blocurilor după mărime și culoare, gândirea lor a dezvoltat abilități în algebră. Datorită simetriei, simțului echilibrului, liniilor drepte și structurilor dispuse astfel încât să nu se prăbușească, au dezvoltat abilități subconștiente în geometrie.
  • Încurajează munca în echipă. Când copiii se joacă împreună, trebuie să fie de acord cu ce construiesc - o casă, o barcă sau o rachetă. În timpul jocului, ei învață să își aștepte rândul, să asculte și să împărtășească idei.
Daniela Hutu
2020-12-07 09:01:25
Comment rating
OK....
Piese prea mici, credeam ca e ceva mai mare...

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite