Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Înălțime în cm.

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

56 Lei 122 Lei

Prosoape și halate pentru bebeluși

Halat de copii Chicco 242608
Trustpilot stars

Halat de copii

Chicco
Preț de bază
-20%
101,57 Lei Preț 81,26  Lei
Pe stoc
18 luni

Întrebări frecvente (FAQ’s)

De la nașterea copilului necesită îngrijire specială și igienă ridicată . Baia și toaleta intimă fac parte integrantă din creșterea copiilor. De aceea, prosoapele și halatele de baie fac parte integrantă din accesoriile de baie .

Trebuie să aveți prosoape separate pentru fața copilului Și pentru mâini Se recomandă din nou să aveți un set separat pentru spălarea feselor și a părților intime Prosoapele de baie sunt mai mari și, de asemenea, diferite Cantitatea o decideți dvs., dar pentru comoditate este necesar să aveți cel puțin 2 prosoape de un fel . O situație obișnuită este că, după o baie, în timpul uscării și masajului, copilul face pipi sau strănut. Aveți nevoie imediat de un prosop nou și trebuie să aveți un nou set spălat și călcat pentru următoarea baie după 24 de ore.

Halatul pentru bebeluși este convenabil de utilizat numai după ce copilul dumneavoastră poate sta în picioare singur. Odată cu dezvoltarea copilului, mulți părinți încep activități acvatice (gimnastică, lecții de înot etc.) împreună cu copiii lor. Atunci haina devine o necesitate.

Fără îndoială, acesta este bumbac . În funcție de soiurile sale, oferă o calitate și grosime diferite . Tot ce au în comun este că sunt fabricate din material natural care absoarbe ușor umezeala corpului, este moale și nu provoacă iritarea pielii. Un alt material natural nou și popular este bambusul . Este foarte moale și are proprietăți absorbante foarte bune. Studii recente susțin că bambusul conține substanțe care împiedică bacteriile și microorganismele să crească și să trăiască în ele.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite