Filtrare după

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

1047 Lei 1190 Lei

Cărucioare pentru gemeni

Related blog posts

Creșterea copiilor gemeni este o aventură dinamică, care nu va sfârși niciodată, mai ales când este vorba de ieșirile în mod regulat - plimbări lungi, călătorii și un stil de viață dinamic, ceea ce este caracteristic multor părinți moderni. Confortul și siguranța sunt factorii esențiali atunci când veți avea sarcina să fiți responsabili de mobilitatea bebelușilor gemeni nou-născuți sau a copilașiilor mai măricei.

Din aceste motive, achiziția unui cărucior pentru gemeni este foarte importantă, care trebuie abordată cu seriozitate și conștientizare. Cărucioarele pentru gemeni au forme și dimensiuni diferite și diferă în special după amplasarea celor doi bebeluși unul față de celălalt. Cea mai populară versiune a unui cărucior pentru copiii gemeni este cea în care cei doi bebeluși stau unul lângă altul. Această opțiune vă oferă opțiunea de a putea vedea ambii bebeluși în același timp, cu acces direct și rapid la ei.

Un alt model de cărucioare pentru gemeni este acela în care bebelușii sunt așezați spate la spate, care are beneficiile sale atunci când un copil este mai iritabil și zgomotos, iar celălalt are nevoie de un somn cât mai liniștit. Această opțiune este potrivită și pentru copiii cu o defirență mică de vârsta, când copilul mai mare va prefera să privească înainte și să exploreze lumea, în timp ce copilului mai mic  îi va fi mai confortabil să aibă contact vizual cu părintele.

Pentru gemenii mai mari, o variantă potrivită este și opțiunea unui triciclu dublu, în care ambii bebeluși se pot plimba în poziția unul după altul, ca în trenuț. Indiferent de opțiunea pe care o veți alege, aveți grijă de anumite caracteristici, cum ar fi anvelopele stabile, amortizoarele bune, materialul respirabil al  coșului și accesoriile acestora, cum ar fi o geantă de cărucior, husă de ploaie sau plasă împotriva insectelor.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite