Filtrare după

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

576 Lei 577 Lei

Purificatoare și umidificatoare

Related blog posts

Umidificatoarele și purificatoarele de aer se transformă lent și sigur într-o necesitate absolută, în special în casele familiilor cu copii mici, care situate în orașe mai mari și poluate. Dispozitivele profesionale combinate de control al calității aerului, asigură un mediu de viață mai sănătos, îmbunătățesc starea organismului și servesc la prevenirea unui număr de boli „moderne” precum alergii, astm și diverse probleme respiratorii.

Filtrarea aerului de acasă soluționează unele dintre cele mai presante probleme care provoacă boli și disconfort pentru cei mici. Purificatorii de uz casnic captează și rețin particulele ultra-fine, bacteriile și virușii din aer, minimizând astfel riscul de infecție între membrii familiei în caz de boală. Această opțiune este utilizată în special în casele în care sunt crescuți bebelușii nou-născuți împreună cu surorile  și frații săi mai mari.

La rândul său, umidificarea aerului are un efect pozitiv pronunțat asupra confortului general al bebelușilor și al copiilor, în special în timpul somnului. Simptomele precum tuse uscată, somn neliniștit și dureri în gât se datorează adesea pur și simplu iritației mucoaselor cauzate de aerul uscat din cameră. Umidificatoarele moderne de aer nu sunt zgomotoase și sunt foarte eficiente, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în camera de somn a bebelușului.

În magazinul online Kidso.ro puteți găsi o serie de purificatoare, umidificatoare și aparate combinate de cea mai înaltă calitate, oferite de producătorii cunoscuți în întreaga lume și utilizate de sute de mii de familii sănătoase și mulțumite.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite