Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Înălțime în cm.

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

15 Lei 227 Lei

Salopete pentru bebeluși

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Salopeta pentru bebeluși este o ținută foarte practică, confortabilă și preferată , mai ales în primele luni după naștere. Cel mai bine este să alegeți o salopetă ușor de purtat , cu fixarea în față și în partea de jos . Țesătura trebuie să fie potrivită și pentru pielea moale a nou -născutului - de preferință din bumbac organic. Partea bună a acestui tip de îmbrăcăminte este că, pe măsură ce bebelușul crește, poate fi folosit și ca pijamală .

Cu bumbacul, trebuie să rețineți că se absoarbe imediat , ceea ce face ca țesătura să fie ușor de pătat și relativ dificil de spălat . Cu toate acestea, rămâne indispensabilă și preferată atât pentru hainele pentru bebeluși, cât și pentru cele pentru copii Dacă alegeți lenjerie , ar trebui să fiți, de asemenea, pregătiți pentru schimbarea mai frecventă, deoarece este o țesătură care se uzează rapid și se sfărâmă ușor. Dacă alegeți o salopetă de bambus , rețineți că reține mai multă apă și se usucă mai încet decât bumbacul; în plus, firele sale se rup mai ușor Îmbrăcămintea din mătase are și ei dezavantajele: sunt ușor de sifonat și greu de călcat , motiv pentru care sunt relativ rare pe piață. În cazul în care vă opriți la lyocell , fiți pregătiți că aceasta este o țesătură mai scumpă, care necesită o îngrijire specială la spălare . De asemenea, hainele din cașmir au nevoie de aceasta, care în sine sunt o alegere excelentă, dar cu siguranță sunt mai scumpe și necesită îngrijire specială. Aveți grijă la lână , care este foarte potrivită pentru lunile reci, dar are părul pufos care poate sufoca sau irita bebelușul . Pentru hainele din lână, este important să respectați cerințele speciale pentru spălare , deoarece există pericolul de contracție.

Primăvara și vara , când temperaturile încep să crească sau să scadă brusc, trebuie să fim bine pregătiți cu hainele potrivite pentru bebeluș. În general, la fel ca și body-ul, ar trebui să fie confortabil de pus / decolat . Sfatul nostru este să alegeți modele care să nu poarte peste cap și să se fixeze în față și în partea de jos. Vor deveni preferatele tale pentru că pui copilul în salopetă, străpungi brațele, pui picioarele și gata! În timpul sezonului de iarnă, salopetele sunt îmbrăcăminte deosebit de utilă, mai ales pentru o plimbare afară. Este important atunci când alegeți un costum de iarnă „astronaut” să acordați atenție mai multor elemente: dimensiune și model (cu croi confortabil) tipul și grosimea căptușelii material (impermeabil sau nu) întregi sau în mai multe părți etc. În modelul de salopetă de iarnă, jacheta este de obicei fixată în față sau în spate și cusută în partea de jos (pantaloni) . Confortul vine din faptul că nu există cusături și margini inutile pentru a strânge bebelușul, în plus, este ușor să te îmbraci și să te dezbraci. „Astronauții” în două părți   (jacheta și salopeta cu curele) vă oferă posibilitatea de a utiliza fiecare dintre piese separat - utilizați doar jacheta sau scoateți-o și lăsați copilul doar în salopetă.

Salopeta, ca orice altă ținută, este aleasă în funcție de înălțimea și / sau vârsta (luni / ani) a bebelușului . Rețineți, însă, că foarte des cele două criterii diferă (copilul poate fi mai înalt sau mai mic decât vârsta indicată). Nu este nimic de îngrijorat - doar micuțul tău are propriile sale caracteristici pe care trebuie să le cunoști și să le urmezi. Și aici trebuie să fim atenți la regula de bază - cel mai important lucru nu este cum arată ansamblul și dacă urmează moda bebelușilor în acest moment, ci dacă este confortabil atât pentru copil (cât și pentru tine, desigur , pentru că îl vei îmbrăca și îl vei dezbrăca, îl vei spăla și călca) . Vă sfătuim să luați întotdeauna o dimensiune mai mare decât cea potrivită în acest moment pentru a folosi îmbrăcămintea mai mult timp, pentru că știți - copiii cresc ca ciupercile!

Nu există reguli stricte aici - totul este o chestiune de gust și preferință . Rețineți, totuși, că hainele foarte strălucitoare sunt de obicei realizate din țesătură artificială sau sintetică. Cu cât modelul îmbrăcămintei este mai simplu, cu atât mai puțin riscați să se estompeze sau să se uzeze. De asemenea, este important să știm că există culori care entuziasmează bebelușul (de exemplu, roșu aprins și galben strălucitor) , și cele care îl calmează (bej, verde deschis, albastru deschis etc.) .

În funcție de modelul pe care îl alegeți, acesta poate fi îmbrăcat ușor , cu câteva mișcări, sau dificil - cu prețul multor nervi și disconfort atât pentru dvs., cât și pentru micuțul dvs. Vă sfătuim să alegeți astfel de modele care să ușureze îmbrăcarea / dezbrăcarea. Așadar, nu vă grăbiți cu achiziția înainte de a vă cunoaște copilul și de a înțelege ce mod de fixare preferați (cu fermoar, cu nasturi (tic-tac sau obișnuit) etc.). Când cumpărați haine pentru bebeluși, amintiți-vă că va trebui să schimbați scutecul, să-l scoateți atunci când bebelușul doarme etc. Cu cât trebuie să efectuați mai puțină manipulare, cu atât mai bine.

Salopeta, precum și orice altă ținută din garderoba celui mic, sunt întreținute conform instrucțiunilor de pe etichetă . Verificați întotdeauna ce recomandă producătorul dacă doriți să păstrați îmbrăcămintea mai mult timp în forma sa originală. Eticheta indică întotdeauna metoda de spălare (manual sau în mașina de spălat), temperaturile recomandate ale apei , precum și dacă este permisă utilizarea unei centrifuge . În ceea ce privește detergentul, vă sfătuim să utilizați mărci care au o serie specială pentru bebeluși - sunt testate dermatologic, cu miros mai blând și fără ingrediente dăunătoare . Astfel veți fi siguri și liniștiți că nu veți provoca alergii sau alte tipuri de efecte secundare pe pielea delicată a bebelușului. În cele din urmă, amintiți-vă că călcarea hainelor pentru copii , care are un efect antibacterian dovedit, este obligatorie până la vârsta de cel puțin 6 luni.

Related blog posts

Salopeta este unul dintre cele mai preferate și achiziționate tipuri de îmbrăcăminte pentru bebeluși și acest lucru nu este întâmplător. Fie modele groase sau subțiri, iarna sau vara, cu sau fără mâneci, folosite ca lenjerie sau haină obișnuită, salopetele pentru bebeluși au avantaje speciale, care le fac preferate în rândul părinților noi.

În primul rând, sunt extrem de simple, practice și ușor de utilizat. Achiziționarea unei ținute care este compusă dintr-o singură piesă vestimentară va economisi timp pentru a îmbrăca copilul, deoarece în loc să—l îmbrăcați în două sau trei haine, veți finaliza procesul de îmbrăcare cu mai puțin efort. Salopetele sunt varianta perfectă atunci când este nevoie să schimbați frecvent scutecul bebelușului. Salopeta va oferi acces rapid și fără probleme la zona de scutec, sunt practice, confortabile și ușor de deschis. 

Un mare avantaj este că, salopetele pentru bebeluși ating un obiectiv foarte important și anume acela de a păstra copilul mereu îmbrăct, indiferent de activitatea sa fizică. Fiecare părinte își poate imagina situația în care un bebeluș se târâie dispuiat, care își ridică ciorapul și pune jucăriile în el. Atunci când copilul este îmbrăcat în salopetă, aceaste momente sunt minimizate – nu-și va dezbrăca șosetele, bluza și nu va împrăștia hainele pe jos.

Nu în ultimul rând, folosirea salopetelor vă poate ajuta să optimizați timpul pe care îl petreceți în spălarea, întinderea, călcarea, plierea și îngrijirea hainelor pentru copii. Simplu și rapid, o salopetă este o combinație ideală dintre body, pantalonași cu botoșei și șosete, minimizând atât eforturile de spălare și întreținere, cât și spațiul de depozitare necesar. Este foarte important să alegeți tot ce este practic și util pentru bebelușul dumneavoastră.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite