Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Înălțime în cm.

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

În promoție

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

14 Lei 198 Lei

Salopete pentru bebeluși

Related blog posts

Salopeta este unul dintre cele mai preferate și achiziționate tipuri de îmbrăcăminte pentru bebeluși și acest lucru nu este întâmplător. Fie modele groase sau subțiri, iarna sau vara, cu sau fără mâneci, folosite ca lenjerie sau haină obișnuită, salopetele pentru bebeluși au avantaje speciale, care le fac preferate în rândul părinților noi.

În primul rând, sunt extrem de simple, practice și ușor de utilizat. Achiziționarea unei ținute care este compusă dintr-o singură piesă vestimentară va economisi timp pentru a îmbrăca copilul, deoarece în loc să—l îmbrăcați în două sau trei haine, veți finaliza procesul de îmbrăcare cu mai puțin efort. Salopetele sunt varianta perfectă atunci când este nevoie să schimbați frecvent scutecul bebelușului. Salopeta va oferi acces rapid și fără probleme la zona de scutec, sunt practice, confortabile și ușor de deschis. 

Un mare avantaj este că, salopetele pentru bebeluși ating un obiectiv foarte important și anume acela de a păstra copilul mereu îmbrăct, indiferent de activitatea sa fizică. Fiecare părinte își poate imagina situația în care un bebeluș se târâie dispuiat, care își ridică ciorapul și pune jucăriile în el. Atunci când copilul este îmbrăcat în salopetă, aceaste momente sunt minimizate – nu-și va dezbrăca șosetele, bluza și nu va împrăștia hainele pe jos.

Nu în ultimul rând, folosirea salopetelor vă poate ajuta să optimizați timpul pe care îl petreceți în spălarea, întinderea, călcarea, plierea și îngrijirea hainelor pentru copii. Simplu și rapid, o salopetă este o combinație ideală dintre body, pantalonași cu botoșei și șosete, minimizând atât eforturile de spălare și întreținere, cât și spațiul de depozitare necesar. Este foarte important să alegeți tot ce este practic și util pentru bebelușul dumneavoastră.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite