Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

4 Lei 7 Lei

Fără gluten

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Glutenul este o proteină care se găsește în cereale - grâu, secară, orz și altele. Se găsește în pâine și alte produse de patiserie, cereale, paste și spaghete.

Unii părinți cred că este dăunător copiilor lor și, prin urmare, îi supun unei diete fără gluten . Acest lucru nu este nici sănătos, nici necesar. Avertismentul este că majoritatea oamenilor nu au probleme în a mânca gluten. Poate fi dăunător în caz de alergii sau boală celiacă . În cazurile în care astfel de probleme nu sunt diagnosticate, astfel de restricții alimentare nu sunt necesare .

Îți poți priva copilul de substanțe nutritive importante - cerealele integrale care conțin gluten au multe substanțe nutritive importante precum vitamina B, antioxidanți, fier, seleniu și magneziu . Aceste alimente conțin și multe fibre , care stau la baza unei bune digestii. Desigur, cu efort și îngrijire deosebite, este posibil să obțineți toți acești nutrienți în moduri alternative. Îți poți priva copilul de caloriile de care are nevoie . Cu o dietă, copilul dumneavoastră poate mânca mai puține calorii decât este necesar pentru a crește . Este posibil să crești nivelul de arsenic din organism - baza unei diete fără gluten este orezul . Este o plantă care extrage arestările foarte bine din sol. S-ar putea să întâlniți alimente cu un conținut mai mare de arsen . Acest element este dăunător și predispune la diferite boli.

Acest lucru se face în caz de alergii sau boală celiacă . Dacă părinții copilului sau rudele apropiate suferă de boală, există un risc pentru copil . Cu toate acestea, decizia de a mânca fără gluten ar trebui luată împreună cu medicul dumneavoastră.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite