Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

4 Lei 13 Lei

Fără lactoză

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Lactoza este un carbohidrat dizaharidic găsit în laptele produs în glandele mamare mamifere.

În cazuri rare, bebelușii și nou-născuții pot avea „intoleranță la lactoză” congenitală sau dobândită. Aceasta este o afecțiune în care organismul produce cantități mai mici de lactază - o enzimă care este responsabilă de absorbția lactozei. În aceste cazuri, este necesar să se limiteze aportul de alimente bogate în lactoză.

Cele mai frecvente simptome sunt: diaree balonare gaze flatulență iritații ale pielii bebelușul poate fi neliniștit vărsăturile sunt un alt posibil sindrom. Pentru a diagnostica afecțiunea, asigurați-vă că consultați un medic!

În unele cazuri, această afecțiune este permanentă. Cel mai adesea, odată cu creșterea bebelușului și dezvoltarea sistemului digestiv , această intoleranță este depășită . Cu toate acestea, introducerea lactozei ca alimente se efectuează sub supravegherea unui medic . Obișnuirea cu lactoza se face cu o aprovizionare lină . Trebuie să consultați un medic pentru a organiza un plan de nutriție .

În primul rând, laptele matern este bogat în lactoză. Alte produse care conțin lactoză sunt untul și brânza . În general, toate produsele derivate din lapte se încadrează în acest grup.

Principalele modalități de a evita lactoza sunt consumul de lapte vegetal - soia, orez sau migdale .

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite