Filtrare după

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

12 Lei 60 Lei

Lapte, loțiuni și uleiuri

Related blog posts

După cum știți, pielea omului este cel mai mare organ, de aceea este foarte important cu ce produse o tratăm și o îngrijim. Produsele cosmetice pentru bebeluși sunt o parte integrantă din prima listă de cumpărături înainte de nașterea copilului. Cu toate acestea, specialiștii în domeniu nu recomandă folosirea excesivă a produselor cosmetice, deoarece înfundă porii. În zilele noastre, putem întâlni diferite situații, extreme sau mai puțin extreme - unele mame care duc un mod de viață eco își masează bebelușii cu grăsime sau ulei de măsline, dar nu putem ști ce simte bebelușul, îi este plăcut sau nu. Deși nu aparținem acestor „hardline”, suntem de acord că este extrem de important ca produsele cosmetice pentru bebeluși să se fie bazate pe ingrediente naturale, pentru a nu provoca erupții cutanate și / sau alergii.

Părul bebelușului este foarte subțire și se schimbă în primul an de viață. Pe piață veți găsi o varietate mare de produse cosmetice, dar pentru îngrijirea bebelușului este suficient până la vârsta de 3 ani să folosiți aceeași soluție de spălare și pentru păr și pentru corp. Este important să fie „împotriva lacrimilor” pentru a nu irita ochii bebelușului și pentru a evita crearea de senzații neplăcute de la băiță.

Parfumurile puternice pot irita pielea delicată a bebelușului. Tot mai mulți producători se bazează pe arome naturale - multe dintre geluri și loțiuni sunt pe bază de uleiuri esențiale de lavandă, mușețel și sumac. Lavanda are un efect calmant pentru un somn liniștit. În funcție de pielea bebelușului, mama poate decide cu ce produs să maseze pielea fină a bebelușului. Pentru perioada rece de iarnă este foarte important să aveți grijă și de fața copilului – este bine să folosiți o cremă de protecție împotriva vântului și a aerului rece. Aplicați puțină cremă grasă, protectoare pe fața copilului înainte de a merge la plimbare, astfel copilul va fi protejat de factorii nefavorabili.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite