Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

121 Lei 122 Lei

Covorașe de joacă

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Nu . Prevederea este că covorul trebuie să fie curat și necesită întreținere regulată. Covorul trebuie spălat periodic o dată sau de două ori pe an și aspirat cel puțin o dată pe săptămână . Aceste recomandări sunt relative, deoarece diferite locuri au praf diferit și, prin urmare, necesități diferite de curățare. În camerele cu aer condiționat, s-a măsurat că conținutul de particule fine de praf era mai mic în camerele cu covor decât în camerele cu podele dure. Motivul pentru aceasta este că covorul acționează ca un filtru de aer.

Covorul oferă căldură și confort. Atunci când un copil merge, se recomandă să întâmpine diferite suprafețe pentru a se obișnui cu manipularea și deplasarea atât pe podelele dure, cât și pe cele moi. Covorul este un „tampon” potrivit pentru a sta pe podea, a se târâ și a se juca . Dacă cadeți pe covor, copilul nu va fi rănit.

Cel mai adesea acestea sunt covoare din polipropilenă (PP) . Acest fir este artificial, dar nu permite dezvoltarea bacteriilor și a acarienilor . Este puternic și face covorul mai durabil. În majoritatea cazurilor, este tratat chimic și nu permite absorbția murdăriei în profunzime Lana este un material natural și este, de asemenea, o alternativă bună. Acordați atenție calității covoarelor din lână. Calitatea inferioară are așa-numitul efect de peeling - fibrele ies în mod constant din covor. Acest lucru poate duce la iritarea respirației copilului.

Nu. Cu cât covorul este mai gros, cu atât este mai greu de curățat. Cu covoarele groase , este mai dificil să se ajungă la bază în adâncime , prin urmare este mai dificil să curățați praful pătruns în profunzime. Covoarele groase sunt mai greu de spălat, mai grele și mai uscate după spălare. Covoarele groase pot fi un obstacol pentru copil - mai ales în perioada de mers pe jos.

Grosimea maximă pentru covor în timpul creșterii unui copil mic se recomandă să nu depășească 15 mm.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite