Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

28 Lei 161 Lei

Perne

Related blog posts

Se știe că bebelușul nu are nevoie de perne. Cu toate acestea, dacă decideți să-i oferiți una, alegeți o pernă mai rigidă cu o structură internă perforată anti-asfixiere care poate fi folosită și pentru nou-născuți. Cu toate acestea, dacă sunteți mai tradiționalist și urmați sfatul medicului dumneavoastră - puteți decide să cumpărați o pernă pentru copii mai târziu (unii specialiști susțin că bebelușul are nevoie de o pernă abia după vârsta de 2 ani).

Atât pernele pentru adulți cât și pentru bebeluși sunt modele cu spumă de memorie, precum și perne cu protecție laterală pentru a susține capul copilului. Cu toate acestea, atunci când alegeți o pernă, este foarte important să respectați mai multe reguli universale pentru o siguranță mai mai mare și confort sporit. Perna trebuie să fie relativ fermă, astfel încât capul copilului să nu se poată scufunda în ea și să creeze astfel un pericol de sufocare. De asemenea, este important ca perna să fie mai mică decât o pernă pentru adulți și să fie lavabilă. Specialiștii recomandă să luați o pernă non-alergenă, deoarece va preveni apariția alergiilor nedorite. Această pernă poate fi de asemenea spălată. O pernă antibacteriană ar fi, de asemenea, o alegere bună. Puteți achiziționa și ipernă laterală, care va susține spatele copilului. Pentru un somn mai liniștit, pe piață veți găsi modele cu aromă fină de lavandă sau aloe vera. 

Eexistă, de asemenea, perne speciale pentru alăptare, care seamănă cu perne pentru călătorie și sunt foarte confortabile pentru copil și mamă. Acestea vin în husă de bumbac detașabilă și lavabilă, potrivită pentru susținerea capului al copilului într-o poziție confortabilă în procesul de alăptare. 

Fiecare cameră pentru copii are nevoie, de asemenea, de multe perne decorative de bumbac sau huse pufoase, care vor oferi confort și căldură atât în timpul joacului cât și în timpul somnului. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu înconjurați copilul cu perne decorative la o vârstă mai fragedă, din cauza pericolului de sufocare.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite