Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

53 Lei 2106 Lei

Țarcuri și saltele

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Există modalități de a preveni eventuale deformări fără a crea un risc de sufocare. Când îl lăsați pe bebeluș să doarmă pe spate, veți observa că dacă ceva (sunet sau mișcare) îi atrage atenția, el începe să-și miște capul. Așezați un obiect moale, viu colorat pe partea laterală a patului și schimbați „vizualizarea” în fiecare zi , punând bebelușul să doarmă în direcția opusă celei din ziua precedentă - unde a fost capul ieri, așezați picioarele astăzi . Nu așezați niciodată jucării suspendate chiar deasupra feței bebelușului, doar pe lateral. Asigurați-vă că bebelușul dvs. petrece suficient timp pe burtă când este treaz.

După despachetare, fiecare saltea care a fost îndoită într-o rolă are nevoie de cel puțin 4-8 ore pentru a reveni la forma normală și pentru a putea fi folosită conform intenției. Saltelele pentru bebeluși vândute ambalate în vid au nevoie de 2 zile pentru a-și recâștiga caracteristicile pentru un somn sănătos.

Înălbitorul concentrat poate topi unele materiale și poate provoca probleme respiratorii la bebeluși și copii mici . Pentru a evita petele, utilizați protecții de saltea de calitate.

Siguranța în timpul somnului este pe primul loc, astfel încât banda de rulare trebuie să se potrivească perfect pe saltea, astfel încât să nu se formeze cutii dacă este mai mare sau să nu se micșoreze dacă este mai mică.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite