Filtrare după

Triciclete

Produsele nu au fost descoperite

Tricicleta este „transportul de tranziție” dintre cărucior și primele vehicule de sine stătătoare pentru copii. Tricicleta se folosește atunci când copilul dumneavoastră simte deja nevoia să se deplaseze dincolo de confortul sigur (și plictisitor) al căruciorului său, dar este totuși prea mic și nu poate să-și „conducă” cu încredere propria bicicletă sau altă jucărie de călărie. Tricicleta este soluția perfectă pentru moment - oferă atât un nivel excelent de siguranță și control, cât și o experiență absolut nouă, pe care copilul dvs. o va aprecia, fără îndoială.

Тricicletele sunt un vehiculsimilar cu o bicicletă, este cu mâner pentru a fi împinsă și este dotată cu control parental. În funcție de vârsta copilului, acestea pot fi securizate diferit și în diferite moduri - de la o centură simplă până la o protecție completă cu bretele, precum și cu o bară de protecție la brâu. Tricicleta poate fi acționată fie prin pedale, fie prin împingere. Acest lucru va oferi copilului dumneavoastră șansa să experimenteze, să se dezvolte și să se distreze, în același timp dvs. veți avea posibilitatea să preluați controlul situației atunci când copilul este obosit și va avea nevoie de ajutorul dvs. pentru a continua plimbarea.

Unele modele de triciclete sunt concepute pentru a „crește odată cu copilul”. Aceste modele oferă posibilitatea să  îndepărtați mânerul pentru controlul parental atunci când copilul nu mai are nevoie de el. Astfel, tricicleta se va transforma ușor și rapid în prima bicicletă complet desinestătătoare a copilului dumneavoastră.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite