• Pret redus

Figurine Playmobil din Playmobil: Filmul

2900535
Trustpilot stars
Preț: 13,87  Lei
19,82 Lei
Ai economisit 5,95 Lei
Salveaza 30%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Testare și plată

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 149 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.2 kg

  • Vârsta : peste 5 ani
  • Dimensiunea ambalajului: 10,0 x 16,4 x 2,1 cm
  • Greutate : 0,150 kg
  • Material : plastic

Caracteristici suplimentare: Asamblați figurine, capete de schimb, corpuri, picioare și multe alte părți! Demontați din nou și combinați diferit. Distracție fără sfârșit în fiecare zi! În primul mare film PLAYMOBIL®, Marla și fratele ei mai mic Charlie sunt expulzați în universul magic, animat PLAYMOBIL®. Pentru a-l găsi pe Charlie, Marla se lansează în aventura vieții. O călătorie interesantă prin lumile PLAYMOBIL® începe cu o experiență spectaculoasă și mulți prieteni noi, ciudați și drăguți. Obțineți noul PLAYMOBIL: The Movie © Figurines Bag și descoperiți personajele reci, nebune și unice din film. Douăsprezece personaje diferite din filmul PLAYMOBIL: Filmul © pentru colectare, schimb și cadou. Ca un extra special, există un autocolant în fiecare plic cu cifre. Pregătește-te să fii surprins!
Întreținere: urmați instrucțiunile date de producător.

Beneficii:

Aranjarea cuburilor și a blocurilor îmbunătățește, de asemenea, senzația de distanță, poziția în spațiu și îmbunătățește orientarea. Îmbunătățește abilitățile motorii fine ale copilului. Unirea blocurilor de diferite dimensiuni și culori necesită acțiuni diferite de la copii. Acest lucru le îmbunătățește mișcările.

Jocurile cu constructori și blocuri dezvoltă flexibilitatea cognitivă a copiilor - capacitatea lor de a se concentra pe diferite subiecte mai rapid și într-o manieră mai ușoară. Această abilitate este necesară pentru viața școlară.

Se dezvoltă abilități de vorbire. În timp ce se joacă într-un grup, copiii încearcă să-și exprime ideile și să descrie ceea ce au făcut. Aceste conversații intense își îmbunătățesc abilitățile lingvistice.

Dezvoltă gândirea creativă. Varietatea formelor și culorilor îi permite copilului să-și folosească imaginația. Nu există limite la ceea ce se poate construi. Nu există nimic corect sau rău în aceste jocuri - copiii au libertatea deplină de a crea fără teama de eșec sau eroare.

Dezvoltă gândirea cu mai multe fațete. În acest joc cu constructori, copiii aud diferite soluții la o sarcină dată de la diferiți participanți la grup. Acest lucru le îmbogățește punctul de vedere și deschiderea față de idei.

Dezvoltă abilități matematice. Preșcolarii care au avut experiență anterioară cu constructorii sunt mai buni la rezolvarea problemelor. Numărarea, combinarea și sortarea blocurilor după mărime și culoare, dezvoltă abilități de algebră. Simetria, simțul echilibrului, liniile drepte și dispunerea structurilor astfel încât să nu se prăbușească, ajută la dezvoltarea abilităților subconștiente în geometrie.

Încurajează munca în echipă. Când copiii se joacă împreună, trebuie să fie de acord cu ceea ce construiesc - o casă, o barcă sau o rachetă. În timpul jocului, ei învață să-și aștepte rândul, să asculte, să împărtășească idei și să lucreze în echipă.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite