• Pret redus

Playmobil - Robotitron cu dronă

2900537
Trustpilot stars
Preț: 70,07  Lei
100,11 Lei
Ai economisit 30,03 Lei
Salveaza 30%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Testare și plată

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 149 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.3 kg

  • Vârsta : peste 5 ani
  • Dimensiunea ambalajului: 28,4 x 18,7 x 9,3 cm
  • Greutate : 0,310 kg
  • Material : plastic
  • Conținut : include un personaj de film Robotitron și o dronă cu o frânghie

Caracteristici suplimentare: În căutarea fratelui ei mai mic Charlie în universul magic și colorat al PLAYMOBIL®, Marla întâlnește mulți tovarăși ciudati și eroici. Unul dintre ei este robotul fidel Robotitron. Din prima secundă, Robotitron vrea să o ajute să-l găsească din nou pe Charlie. Dacă prietenii sunt în pericol, Robotitron vine imediat cu drona sa. Toți se țin de frânghie și zboară în cel mai scurt timp. PLAYMOBIL: Filmul © este primul film de animație inspirat din lumea imaginară a PLAYMOBIL® și duce publicul într-o aventură epică, distractivă și de neuitat.
Întreținere: urmați instrucțiunile producătorului

Beneficii: Aranjarea cuburilor și blocurilor îmbunătățește, de asemenea, senzația de distanță, poziția în spațiu și îmbunătățește orientarea. Îmbunătățește abilitățile motorii fine ale copilului. Unirea blocurilor de diferite dimensiuni și culori necesită acțiuni diferite de la copii. Acest lucru le îmbunătățește mișcările.

Jocurile cu constructori și blocuri dezvoltă flexibilitatea cognitivă a copiilor - capacitatea lor de a se concentra pe diferite subiecte mai rapid și într-o manieră mai ușoară. Această abilitate este necesară pentru viața școlară.

Se dezvoltă abilități de vorbire. În timp ce se joacă într-un grup, copiii încearcă să-și exprime ideile și să descrie ceea ce au făcut. Aceste conversații intense le îmbunătățesc abilitățile lingvistice.

Dezvoltă gândirea creativă. Varietatea formelor și culorilor îi permite copilului să-și folosească imaginația. Nu există limite la ceea ce se poate construi. Nu există nimic corect sau rău în aceste jocuri - copiii au libertatea deplină de a crea fără teama de eșec sau eroare.

Dezvoltă gândirea cu mai multe fațete. În acest joc cu constructori, copiii aud diferite soluții la o sarcină dată de la diferiți participanți la grup. Acest lucru le îmbogățește punctul de vedere și deschiderea către idei.

Dezvoltă abilități matematice. Preșcolarii care au avut experiență anterioară cu constructorii sunt mai buni la rezolvarea problemelor. Numărarea, combinarea și sortarea blocurilor după mărime și culoare, dezvoltă abilități de algebră. Simetria, simțul echilibrului, liniile drepte și dispunerea structurilor astfel încât să nu se prăbușească, ajută la dezvoltarea abilităților subconștiente în geometrie.

Încurajează munca în echipă. Când copiii se joacă împreună, trebuie să fie de acord cu ceea ce construiesc - o casă, o barcă sau o rachetă. În timpul jocului, ei învață să-și aștepte rândul, să asculte, să împărtășească idei și să lucreze în echipă.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite