Șervețele de curățare dentară, cutie de carton, 20 buc.

117_000009
Trustpilot stars
Preț: 48,92  Lei
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Testare și plată

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 149 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.2 kg

Tip: Șervețele dentare
Ambalare: Cutie de carton
Ambalare: 20 buc.
Ingrediente: apă, sorbitol, glicerină, xilitol, rășină de celuloză, apă de mușețel, extract de fruct de ardei japonez, extract pulmonar, extract pulsatil, extract de grapefruit, gust (mușețel).
Nu conține: fluor și parabeni
Mod de utilizare: Scoateți șervețelul din pachet și așezați-l pe degetul arătător. Ștergeți gingiile, limba și interiorul obrazului bebelușului. Dacă bebelușul are deja primii dinți, spală-i toți dinții. Nu folosiți apă, cu excepția clătirii. Ștergerea uzată trebuie aruncată la coșul de gunoi. Țineți departe de copii mici pentru a evita sufocarea și nu permiteți copiilor să mestece sau să folosească fără supraveghere.
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
Țara de origine: Regatul Unit
Beneficii: Dezinfectarea și ameliorarea disconfortului bebelușului în timpul dinților.
Informații suplimentare: Începând cu primele etape ale vieții unui copil, îngrijirea dentară și a gingiilor ajută la menținerea unui mediu adecvat pentru creșterea primilor dinți. Șervețelele de curățare cu xilitol sunt fabricate dintr-un material delicat care curăță perfect gingiile sensibile ale bebelușului. Șervețelele pot fi utilizate înainte ca primii dinți să apară pentru a menține o igienă orală adecvată. Șervețelele sunt moi și de unică folosință, cu o textură unică, delicată, concepută pentru a ajuta la curățarea gingiilor și a buzelor copilului, precum și a primilor dinți ai bebelușului. O formulă blândă cu xilitol pentru a reduce bacteriile care cauzează cariile dentare și pentru a crea un mediu excelent și sănătos pentru creșterea dinților. Aromă plăcută și miros de banană cu extract de mușețel. Șervețelele sunt fabricate din bumbac și conțin mușețel, care ameliorează durerea creșterii dinților. Șervețelele sterile curăță gingiile și ajută la reducerea durerii gingivale atunci când sunt utilizate. Pot fi folosite oricând, atât pentru igiena zilnică, cât și după mese.

Soare Elena
2021-02-18 23:42:11
Comment rating
servetele dentare
servetele dentare sau pt gingii

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite