Drajeuri probiotice cu glazură de ciocolată cu lapte Bactojoy

1002_Bactojoy
Trustpilot stars
Preț: 46,89  Lei
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Testare și plată

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 149 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.8 kg

Tip: Probiotic
Vârsta: peste 9 luni
Ambalare: Tub de hârtie cu trei straturi cu folie interioară suplimentară cu certificat pentru acces direct la alimente. Reciclabil.
Ambalare: 50gr, drajeuri probiotice de ciocolată.
Ingrediente: Amestec probiotic (Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis), ingrediente glazură cu ciocolată cu lapte: zahăr, masă de cacao cel puțin 25%, unt de cacao cel puțin 25%, lapte praf min. , emulgator (lecitină din soia), agent de îngroșare (tristearat de sorbitan), agenți de aromatizare (etilvanilină, caramel de tofu). Conține lactoză și soia! Poate conține urme de arahide și nuci!
Nu conține: Nu conține OMG-uri, conservanți, coloranți, gluten.
Admitere: ia 5g. dintr-un produs egal cu o linguriță. Pentru copii, începeți să luați doze treptat mai mici și se recomandă ca acest lucru să fie făcut ca un supliment opțional la alimentele preferate. Nu există restricții privind combinațiile de alimente, evitați să împărtășiți cu alte băuturi sau alimente prea fierbinți.
Acțiune: caz în care este oferit clientului și modul în care acesta ajută: • la menținerea florei gastro-intestinale favorabile; • ajută tractul gastro-intestinal în diaree de diferite tipuri; • Are un efect calmant asupra călătoriilor lungi; • când se schimbă sezonul; • în timpul tratamentului cu antibiotice și după tratamentul cu antibiotice; • constipație; Avantaje cheie: • Activitatea microbiană este cu peste 30% mai mare decât cea a produselor concurente (3x109 cfu / g la data producției); • o combinație unică de tulpini probiotice din familia Lactobacillus și Bifidobacterium pentru a obține cel mai benefic efect asupra florei gastro-intestinale a sugarului;
Informații nutriționale: Proteine: 10,8 g / 100 g, Carbohidrați: 44,8 g / 100 g, Lactoză: <0,8 g / 100 g, Grăsimi: 29,2 g / 100 g, Fibră - 2,3 g / 100 g. Valoare energetică: 490kcal / 100g; 2044KJ / 100g.
Depozitare: A se păstra la temperatura camerei până la 25 ° C. După deschidere, a se păstra la frigider cel mult 18 luni. Nu utilizați dacă pachetul este rupt.
Țara de origine: Bulgaria
Caracteristici suplimentare: Drajeuri probiotice Bactojoy cu glazură de ciocolată cu lapte este un probiotic de nouă generație produs în Bulgaria pe baza autenticului Lactobacillus bulgaricus. O formulă inovatoare pentru un început echilibrat și o protecție naturală ulterioară a corpului, special dezvoltată pentru copii. Ajută la menținerea microflorei intestinale benefice a sistemului digestiv la adolescenți. Stimulează construirea și menținerea imunității naturale. Are un gust frumos de ciocolată cu lapte și este potrivit ca supliment la alte feluri de mâncare - gustări, deserturi și multe altele.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Nu-l utilizați ca înlocuitor pentru o dietă variată și rațională.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Nu utilizați în intoleranță individuală sau alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite