Soluție probiotică pentru îndepărtarea mirosului și a petelor, sigur pentru animale, flacon de plastic cu pulverizator, 420 ml

240180
Trustpilot stars
Preț: 23,40  Lei
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 1.0 kg

SOLUȚI PENTRU ÎNDEPĂRTAREA PETELOR ȘI MIROSULUI.

Fără fosfați, înălbitori pe bază de clor, solvenți puternici, abrazivi, coloranți și OMG.

Notă: Depozitați și transportați la 2-25 ° C.

 

Tipul: îndepărtarea mirosului și petelor, sigur pentru animale de companie
Ambalare: flacon de plastic cu pulverizator
Ambalare: 420 ml.
Beneficii: Igiena maximă se realizează numai cu ingrediente naturale. Nu provoacă alergii și sunt ecologice.
Ingrediente: Formula probiotică care conține apă, microorganisme viabile, tensioactivi anionici <5%, surfactanți neionici <5%, agenți aromatizanți <5%: salicilat de benzii, citronellol, liliac, lininal, benzisotiazoline.
Nu conține: fosfați, înălbitori pe bază de clor, solvenți puternici, abrazivi, coloranți și OMG.
Mod de utilizare: Agitați bine. Se pulverizează pe suprafață, se lasă să se usuce. Pentru a îndepărta petele, ștergeți cu o perie umedă și apoi cu o cârpă absorbantă. Pentru a șterge și spăla podeaua, amestecați 50 ml într-o găleată de apă.
Depozitare: Depozitați și transportați la 2 - 25˚C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă. Dacă este necesar, solicitați asistență medicală.
Informații suplimentare: certificat ecologic acordat. Drept urmare, depășește majoritatea deodorantelor și parfumanților chimici moderni. O alternativă mai sigură la substanțele chimice corozive. Elimină imediat și complet mirosurile neplăcute și petele din urina animalelor și excremente de pe covoare, mobilier tapițat, linoleum, laminat, dale, alte suprafețe lemnoase. Elimină mirosurile neplăcute nu prin mascarea lor, ci prin eliminarea elementelor organice care le provoacă.

Chiriac Ionica
2021-03-25 08:40:00
Comment rating
Avem un câine foarte bătrân. Face parte din familie și trebuie să găsim o modalitate de a trăi cu ea și de a o îmbătrâni. Acest preparat ajută cu adevărat și, cel mai important, este inofensiv. Nu există substanțe chimice agresive care să ne poată afecta în vreun fel.

Dinca Ana Maria
2021-03-23 20:30:00
Comment rating
Detergentul este foarte efectiv. Chiar merge. Cea mai bună parte este că nu există ingrediente periculoase, deci este sigur pentru toată lumea.

Petcu Sabina
2021-03-23 13:45:00
Comment rating
Aceasta nu este o abordare populară aici, dar îmi place foarte mult și aprob orice lucru care poate fi atins, care poate fi inhalat sau altele asemenea să fie 100% natural și testat și verificat că nu dăunează corpului uman.

Nitu Cornelia
2021-03-22 15:11:00
Comment rating
Trio- Bio nu sunt preparate foarte populare aici, dar acesta este viitorul. Produsele chimice de uz casnic care rămân o urmă minimă a mediului sunt un produs al viitorului. În plus, nu există niciun compromis cu privire la modul în care funcționează.

Bot Ana Maria
2021-03-19 20:40:00
Comment rating
A ajuns foarte bine ambalat. În același timp, preparatul funcționează eficient. Alegere foarte bună.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite