Filtrare după

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Înălțime în cm.

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

11 Lei 127 Lei

Palarie

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Pălăriile cu un conținut ridicat de bumbac sunt recomandate nou-născuților și bebelușilor mici. Astfel respiră capul copilului, iar pălăria este plăcută la atingere. Pentru copiii mai mari care sunt activi și se joacă în exterior, se recomandă pălării din poliester sau un amestec între bumbac și poliester. Această combinație permite respirarea capului, este plăcută la atingere și rezistentă la razele UV.

Pălăria trebuie să aibă un vizor care să ofere o bună protecție a frunții și feței copilului. Există modele care acoperă nu numai capul și fața, ci și gâtul (așa-numitele pălării de trekking). Foarte des copiii nu tolerează pălăriile și le scot - din acest motiv, fixarea pălăriei sub bărbie se poate dovedi o soluție bună.

Mulți părinți consideră pălăria doar ca un accesoriu de modă, iar alegerea culorii este legată doar de tendințele actuale. În ceea ce privește siguranța și securitatea, este recomandat să purtați pălării cu culori mai deschise vara. Palariile albe și de culoare deschisă atrag mai puțină lumină solară, astfel încât capul copilului se va simți mai confortabil.

Pentru ca pălăria să fie confortabilă și practică, trebuie să îndeplinească o serie de cerințe. Pălăria ar trebui să fie ușoară - acest lucru este convenabil pentru copii. Pălăria trebuie tăiată în așa fel încât să permită capului să respire și transpirația să se evapore. Țesăturile pălăriei nu trebuie să se potrivească, să fie durabile și să fie lavabile. Poliesterul este materialul cel mai des utilizat. Pălăria trebuie să protejeze nu numai fața, ci și capul și gâtul. Acest lucru se realizează cu diferite periferice, viziere și plăci din spate. Uită-te cu atenție la croiala care îți place, abstractizează tendințele modei și evaluează dacă pălăria îți protejează copilul. Cel mai adesea pălăriile sunt de dimensiuni universale . Pălăriile mai bune au propriile legături sau curele care permit cel puțin o mică ajustare a dimensiunii. Sunt mai practice, deoarece pot fi adaptate la capul copilului indiferent de vârsta lor.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite