Filtrare după

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Număr

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Înălțime în cm.

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

În promoție

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

15 Lei 420 Lei

Fată pantofi de vară

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Aici veți găsi pantofi de următoarele tipuri - adidași, sandale, espadrile, papuci și flip flops. Într-un efort de a oferi mai multă varietate, producătorii caută toate tipurile și combinațiile acestor pantofi.

În funcție de locul în care vor fi folosiți pantofii, aceștia vor avea caracteristici diferite. Dacă copilul tău face sporturi intense, evident vei opta pentru pantofi de alergare sau adidași. Dacă copilul tău este pe cale să facă drumeții sau să meargă în natură, poți să te uiți la sandale sport (cele care acoperă degetele de la picioare, au tălpi mai groase și o clemă pentru gleznă). Dacă urmează să mergi pe parc sau pe străzile orașului, vei opta pentru pantofi casual mai frumoși precum sandale, espadrile sau altele asemenea. Pentru mare, plajă sau piscină, este bine să luați în considerare cele mai potrivite papuci sau flip flops.

Pantofii de vară pentru o fată îndeplinesc multe funcții . Ar trebui să mențină piciorul copilului mai rece și să acopere piciorul în față. Ei trebuie să fie: durabil. capabil să fie spălat și uscat rapid. capabil să fie purtat pe terenul de joacă, pe plajă, la munte sau în oraș. Dacă alegeți adidași sau pantofi de alergare, pentru a nu răni piciorul copilului, este recomandat ca partea textilă superioară a pantofului să fie dintr-o plasă specială.

Copiii mai mici care încă nu merg cu încredere sau nu au încă obiceiurile și instinctele de a se proteja au nevoi diferite față de un copil mai mare. Pentru cei mici, este necesar ca degetele de la picioare să nu fie expuse, pantofii au fixare cu velcro și dacă le cumpărați flip-flops sau papuci, trebuie să aibă o curea în spate.

Principala cerință este ca aceste încălțăminte să permită picioarelor să respire, să asigure o bună ventilație și să prevină transpirația picioarelor. Din acest motiv, materialele respectă cerința de a fi permeabile la aer. Cel mai adesea, acestea includ varietăți de materiale textile, țesături sau piele perforate sau tăiate puternic.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite