Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

20 Lei 88 Lei

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sex

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Căști și protectoare

Întrebări frecvente (FAQ’s)

O cască este cel mai important mijloc de protecție. Protejează capul de rănile la cădere și, cel mai important, poate preveni leziunile cerebrale. Leziunile la cap și leziunile cerebrale pot fi fatale. S-a demonstrat că folosirea unei căști previne rănirea sau moartea în 85% din căderi sau accidente similare.

Căștile și protecțiile fac parte integrantă din echipament atunci când practică diverse activități. Sunt folosite cel mai adesea atunci când călărești pe triciclete, biciclete, patine cu role, role și skateboard-uri. Atunci când practicați sporturi de iarnă - hochei pe gheață, patinaj de iarnă, schi sau snowboard, acestea sunt, de asemenea, necesare, deoarece acestea sunt activități în care copilul trebuie să fie în siguranță.

Căștile sunt foarte diferite ca formă, material din care sunt confecționate și au diferite moduri de fixare. Motivul pentru aceasta este că pentru diferite sporturi nevoile sunt diferite, căderile sunt de la înălțimi diferite și loviturile probabile la cap sunt diferite. Drept urmare, multe modele apar pe piață și sunt special concepute pentru diferite sporturi. Folosiți casca, doar pentru sportul pentru care este destinat. Dacă o cască este bună sau nu poate fi determinată de următoarele criterii : trebuie să aibă marcaje nu trebuie să fie ușor trebuie să aibă o latură interioară moale care să poată fi spălată cu ușurință Căștile de calitate au găuri de ventilație care împiedică transpirația capului. Pentru o mai mare siguranță, căștile de calitate au, de asemenea, elemente care reflectă lumina, ceea ce face ca purtătorul căștii să fie mai vizibil în orele întunecate ale zilei.

Pentru a exista un criteriu comun de siguranță și aplicabilitate, au fost introduse standarde europene comune pentru a verifica și confirma conformitatea echipamentelor de protecție individuală cu anumite standarde de calitate și siguranță. Toate căștile care poartă marcajele EN 1077 sau EN 1078 sunt certificate și îndeplinesc acest standard.

Casca ar trebui să se întindă pe cap fără să fie prea strânsă și să nu fie prea slabă. Cele mai multe căști au dimensiuni care corespund circumferinței capului în centimetri. Curelele pentru cască (de obicei cu o fermoar pentru bărbie) sunt obligatorii de utilizat și nu ar trebui niciodată descheiate.

Genunchii și coturile sunt adesea antipatice de către copii. Le găsesc grele, incomode și strânse, deoarece le restricționează libertatea de mișcare. Deși aceste plângeri sunt adesea justificate, aceste accesorii previn rănirea cauzată de zborul obiectelor (mingi, puc de hochei etc.), previn rănile superficiale în caz de cădere și previn fracturile în caz de cădere sau coliziune cu alt copil sau adult .

În funcție de tipul de activitate, acestea au diferite forme și dimensiuni, precum și suprafețe externe diferite. Pentru unele sporturi, partea exterioară trebuie să fie moale, în timp ce pentru alte activități carcasa exterioară este din plastic. Pentru o bună protecție - genunchii și cotele au o fixare elastică ușoară și pot fi ajustate în funcție de dimensiunea genunchiului sau cotului copilului. Cel mai adesea, părțile care vin în contact cu pielea sunt fabricate din bumbac și sunt proiectate pentru a fi lavabile. Pentru a nu restricționa mișcările copilului, genunchii și coturile pot avea părți mobile care se mișcă în același mod ca și copilul.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite