• Pret redus

Joc de construcție cu 24 de piese, combi

70_84201
Trustpilot stars
Preț: 29,04  Lei
32,99 Lei
Ai economisit 3,96 Lei
Salveaza 12%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 0.3 kg

Potrivit pentru copii peste 3 ani.

Setul include 24 de piese colorate în 4 dimensiuni diferite.

Fabricat în Spania.

Brand: Game Movil
Vârsta: 3+ ani
Număr de articole: 24 buc
Greutate: 0,29 kg
Material: materiale inofensive de înaltă calitate
Cuprins: trusa include 24 de piese colorate în 4 dimensiuni diferite. Toate părțile au 2,35 cm înălțime și 3,2 cm lățime. Lungimile pieselor sunt: 3,2 cm, 4,8 cm, 6,4 cm și 9,6 cm
Caracteristici suplimentare: produsul permite copilului să obțină diferite forme prin aranjarea și asamblarea copilului. Jucându-se cu acestea, copilul își va dezvolta gândirea creativă, imaginația și dexteritatea. Atenție, nu lăsați copilul nesupravegheat în timpul jocului! Produsul conține părți pe care copilul le poate înghiți! Fabricat în Spania.

Beneficii:

  • Aranjarea cuburilor și blocurilor îmbunătățește, de asemenea, simțul distanței, poziția în spațiu și îmbunătățește orientarea. Îmbunătățește abilitățile motrice fine ale copilului. Unirea blocurilor de dimensiuni și culori diferite necesită puncte forte și acțiuni diferite la copii. Acest lucru rafinează mișcările lor. Jocurile de construcții și blocuri dezvoltă flexibilitatea cognitivă a copiilor - abilitatea lor de a se concentra pe diferite subiecte mai rapid și mai ușor. Aceasta este o abilitate foarte necesară pentru perioada școlară.
  • Sunt dezvoltate abilități de vorbire. În timp ce se joacă în grup, copiii își explică ideile și încearcă să descrie ceea ce au făcut. Aceste conversații intense între ele își îmbunătățesc abilitățile lingvistice.
  • Dezvoltă gândirea creativă. Diversitatea formelor și culorilor îi permite copilului să-și folosească imaginația. Nu există nicio limită la ceea ce poate fi construit. Nu există niciun drept sau greșit în aceste jocuri - copiii au libertate deplină de a crea, fără teamă de eșec sau greșeală.
  • Dezvoltă gândirea cu mai multe fațete. În jocul de construcție copiii văd soluții diferite pentru o sarcină din partea diferiților participanți la grup. Așa că își îmbogățesc punctul de vedere.
  • Dezvoltă abilități matematice. Copiii care se joacă cu jocuri de constucție sunt mai buni la rezolvarea problemelor. Datorită numărării, combinării și sortării blocurilor după mărime și culoare, gândirea lor a dezvoltat abilități în algebră. Datorită simetriei, simțului echilibrului, liniilor drepte și structurilor dispuse astfel încât să nu se prăbușească, au dezvoltat abilități subconștiente în geometrie.
  • Încurajează munca în echipă. Când copiii se joacă împreună, trebuie să fie de acord cu ce construiesc - o casă, o barcă sau o rachetă. În timpul jocului, ei învață să își aștepte rândul, să asculte și să împărtășească idei.
Salvan Teodora
2022-03-01 13:56:09
Comment rating
Constructorul este accesibil și copilul se distrează mult. Blocurile au o dimensiune potrivită pentru copiii mici.

Negura Constanta
2022-02-27 19:56:35
Comment rating
Avem un alt set al acestui brand. Am vrut să adaug mai multe blocuri. Saga construim clădiri mai mari.

Brinduse Denisa
2022-02-25 16:30:16
Comment rating
Cu acest constructor nu doar ne jucăm, ci și învățăm culorile. Plasticul este puternic și de înaltă calitate.

Coanda Petruta
2022-02-25 13:57:50
Comment rating
Fiul meu mic a fost fascinat de cuburi și a construit tot felul de proiecte. Comand un al doilea constructor pentru a extinde construcția.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite