CONDIȚIILE GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.kidso.ro

 

Utilizarea site-ului și efectuarea comenzilor pe www.kidso.ro, presupune respectarea și acceptarea condițiilor de utilizare specificate în continuare.

 

Pentru întrebări cu privire la conținutul Condițiilor generale de utilizare a site-ului dat, vă rugăm să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail: [email protected]. În termen de maxim 14 zile, veți primi un răspuns.

 

În cazul în care nu sunteți de acord cu Condiții generale indicate mai jos, vă rugăm să nu utilizați site-ul dat.

 

 1. DEFINIȚII

Termenii și expresiile, care sunt utilizate în Condițiile generale:

"Contract de vânzare" înseamnă contractul de vânzare-cumpărare a bunurilor la distanță, care este încheiat cu ajutorul platformei. Un contract la distanță este orice contract încheiat între un comerciant și un utilizator, amândoi fiind parte dintr-un sistem organizat de vânzări la distanță, fără prezența fizică simultană a comerciantului și a consumatorului, și prin utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la încheierea contractului, inclusiv în momentul de încheiere a contractului.

"Curier/Furnizor" înseamnă un comerciant care livrează fizic bunurile achiziționate la o adresă specificată de Utilizator, și operează în conformitate cu ceаințele Legii privind serviciile poștale;

"Condiții generale" înseamnă Condițiile generale prezente, care fac parte integrantă din contractul de vânzare la distanță cu Vânzătorul;

 

"Magazin Online / Magazinul / Platforma" înseamnă un sistem organizat de comerț electronic la distanță cu adresa web www.kidso.ro;

 

"Vânzător / Comerciant" înseamnă societatea „Оnline Kidso BG“ Ltd. LTD, CUI: 206965052, cu sediul și adresa de administrare: București 040055, Str. Calea Văcărești, et. 3, Centrul comercial Sun Plaza, bl. 391 reprezentată de administratorul Deana Ivanova;

"Comandă" înseamnă orice solicitare făcută de către un Utilizator al Site-ului, acceptată în mod explicit de către Comerciant, prin trimiterea unei confirmări prin e-mail, cu un apel telefonic sau în orice alt mod neechivoc;

 

"Utilizator" înseamnă un client sau un vizitator al magazinului online;

 

"Utilizator nou" înseamnă un utilizator înregistrat a cărui adresa IP nu este înregistrată în baza de date a site-ului și care are o adresă de e-mail diferită, o adresă de domiciliu / de birou și un număr de telefon diferite.

 

"Prețul minim al unei comenzi" – înseamnă solicitarea Comerciantului referitor la costul produselor comandate, obiectul contractului de cumpărare a mărfurilor la depărtare, care poate fi atinsă prin intermediul comenzii a unui sau a mai multor produse, pentru ca să fie închiat un astefel de contract.

 

Prețul minim al unei comenzi este de 50 Lei.

 

"Părțile" sunt Utilizatorul și Comerciantul;

 

"Site-ul" înseamnă platforma de comerț online a bunurilor: www.kidso.ro.

 

 1. CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI

2.1. Prin accesarea Site-ului www.kidso.ro Utilizatorul este de acord cu Condițiile generale ale platformei și confirmă că le înțelege și acceptă aplicarea lor directă la încheierea unui Contract de vânzăre cu Comerciantul.

 

2.2. Acceptarea Condițiilor generale poate fi făcută atunci când vă înregistrați un profil pe site sau la efectuarea unei comenzi ca oaspete pe Site.

 

2.3. Acceptarea Condițiilor Generale este o condiție prealabilă pentru încheierea unui Contract de vânzare. Acceptarea se realizează prin bifarea căsuței cu următorul text: Sunt familiarizat și accept Condițiile generale ale Magazinului online "KIDSO". Prin bifarea acestui câmp, Utilizatorul face o declarație în sensul Legii privind documentului electronic și semnătura electronică.

 

2.4. Cele publicate de Comerciant pe acest Site au semnificația și caracterul obligatoriu al unei invitații publice de a încheia o tranzacție comercială pentru achiziționare a articolelor online.

 

2.5. Publicarea fiecărui articol constituie o ofertă separată pentru un contract la distanță în conformitate cu aceste Condiții generale.

 

2.6. În cazul în care Utilizatorul decide să achiziționeze unul dintre bunurile oferite, atunci prin alegerea unui articol concret, acesta face o ofertă pentru a încheia un contract de achiziționare de bunuri de la distanță. Pentru a considera contractul ca fiind incheiat, oferta trebuie acceptată de către Vânzător. Acceptarea ofertei se realizează prin trimiterea unei confirmări din partea Vânzătorului către Utilizator pentru comanda acceptată, care trebuie să conțină în mod necesar următoarele:

- descrierea articolului;

- numărul de comandă;

- numărul conosamentului;

- detaliile pentru comandă – adresa de livrare, persoana de contact desemnată și ca parte la  contract;

 

- modul de plată;

 

- timpul de livrare în conformitate cu metoda de livrare aleasă

 

2.7.  Magazinul online Kidso.ro iși rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor la discreția sa, fără a informa in mod explicit utilizatorii despre schimbările introduse. Politica de stabilire a prețurilor este un secret comercial și, ca atare, nu face obiectul divulgării unor terțe persoane. O modificare a prețului bunurilor, care a avut loc după acceptarea ofertei de către Vânzător, nu afectează contractul încheiat între părți.

 

2.8. Toate denumirile și mărcile comerciale (combinate, cuvânt sau figurativ) folosite, precum și logo-urile companiei, sunt utilizate în mod legal și sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe.

 

2.9. Comerciantul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica Condițiile generale ale Site-ului. În cazul unei astfel de modificări, Comerciantul va publica pe site versiunea modificată a Condițiilor generale. Condițiile generale pot fi opuse utilizatorului din momentul în care sunt publicate pe Site. Pentru orice Contact de vânzare încheiat prin ajutorul Platformei online se aplică Condițiile generale care sunt în vigoare în momentul încheierii acestuia.

 

2.10. În cazul în care oricare dintre prevederile acestor Condiții generale devine invalidă sau inaplicabilă, indiferent de motiv, acest lucru nu are ca rezultat invaliditatea sau inaplicabilitatea celorlalte prevederi. 

 

 1. ÎNCHEIEREA UNUI CONTRACT

3.1. După apăsarea butonului "Comandă", Utilizatorul acceptă să achiziționeze bunurile / bunurile din coș, această acțiune având o forță juridică obligatorie asupra Comerciantului. Contractul de vânzare-cumpărare este considerat a fi fost încheiat din momentul primirii confirmării comenzii trimise Utilizatorului de către Comerciant.

 

3.2. Comerciantul are dreptul să organizeze împreună și simultan livrarea bunurilor comandate prin contracte separate de cumpărare-vânzare.

 

3.3. Comanda poate fi făcută atât de Utilizatorii înregistrați pe Site, cât și de către oaspeții Site-ului, fără o înregistrare efectuată în prealabil.

 

3.4. Datele furnizate de către utilizatorii înregistrați trebuie să fie indicate în comandă și de către utilizatorii neînregistrați.

 

3.5. Utilizatorii înregistrați pot plasa comenzi prin platformă și în condiții individuale, utilizând un cod promoțional furnizat de Comerciant, cu care aceștia au dreptul la reduceri suplimentare.

 

3.6. Ordinul de acordare a unui asemenea tip de reduceri și coduri promoționale este determinat de Comerciant și reprezintă un secret comercial.

 

3.7.  Condițiile individuale pot fi puse la dispoziția clienților pentru întreaga gamă de produse oferite sau pentru anumite grupe de articole.

 

3.8. Înregistrarea unui profil de utilizator nu constituie o condiție obligatorie pentru încheierea unui contract de achiziționare de bunuri.

 

3.9. Atunci când Utilizatorul face o comandă pentru mai mult de un articol, părțile încheie un contract separat pentru fiecare articol aparte, chiar dacă bunurile sunt selectate într-o singură solicitare electronică. Exercitarea drepturilor în legătură cu un articol livrat nu afectează și nu are efect asupra contractelor de vânzare-cumpărare pentru celelalte bunuri.

 

3.10. În cazul în care Utilizatorul are calitatea de utilizator în sensul Legii privind protecția consumatorilor, exercitarea dreptului de renunțare la contractul de vânzare-cumpărare a unui anumit bun nu afectează contractele de vânzare-cumpărare a celorlalte bunuri, care au fost livrate Utilizatorului.

 

3.11. Comerciantul își rezervă dreptul de a refuza livrarea comenzilor confirmate în cazul în care bunurile care fac obiectul comenzii, efectuate în mod corespunzător de Utilizator, nu sunt disponibile sau se constată că sunt defectate. În astfel de cazuri, Comerciantul nu datorează penalități pentru neexecutarea contractului de vânzare-cumpărare. În cazul refuzului la livrare, Comerciantul notifică Utilizatorul în timp util, prin e-mail sau cu un apel telefonic.

 

3.12. Toate contractele încheiate sunt păstrate de Comerciant în sistemul informatic relevant, în conformitate cu toate standardele de securitate și respectarea cerințelor legale. La cererea expresă a Utilizatorului, Comerciantul furnizează, într-un termen rezonabil, contractul respectiv, precum și toate anexele la acesta.

 

 1. ÎNREGISTRAREA PROFILULUI DE UTILIZATOR

4.1.  Atunci când înregistrează un profil, Utilizatorul furnizează datele personale, în conformitate cu Politica de confidențialitate a site-ului www.kidso.ro.

 

4.2. Toate datele furnizate servesc doar pentru administrarea contului și utilizarea funcționalitățile cu care este conectat. Datele nu vor fi puse la dispoziția unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute în Politica de confidențialitate.

  

 1. DATE CU CARACTER PERSONAL

5.1. Toate datele personale, furnizate de vizitatorii Site-ului, sunt prelucrate exclusiv în scopul încheierii unui contract de vânzare la distanță și a livrării produselor comandate, și sunt stocate în conformitate cu Politica de confidențialitate, pe care o puteți găsi aici.

 

5.2. În cazul în care Utilizatorul alege să folosească serviciul "Buletin informativ", datele personale, pe care le furnizează, vor fi prelucrate pe baza consimțământului acestuia, după furnizarea explicită și liberă, prin bifarea căsuței "Sunt de acord să particip la buletinul informativ Kidso.ro și sunt familiarizat cu Politica de confidențialitate". Mai multe informații puteți găsi aici.

 

 1. FUNCȚIONALITĂȚILE SITE-ului

6.1. Toți vizitatorii Magazinului au posibilitatea să încheie contracte de vânzare-cumpărare de bunuri la distanță, precum și pentru livrarea bunurilor alese, prin ajutorul serviciilor companiilor de curierat, efectuate în conformitate cu legislația în vigoare.

 

6.2. Vizitatorii Site-ului au posibilitatea:

 

- de a vizualiza în mod liber bunurile și sortimentul oferit pe Site;

- de a crea profiluri de utilizator;

- de a face comenzi, fără a avea profiluri de utilizator;

- de a compara caracteristicile diferitelor produse;

- de a face abonament pentru serviciul „Buletin informativ“, oferindu-le informații privind reducerile și campaniile promoționale ale Comerciantului;

- de a face înregistrare la secțiunea de blog a Site-ului și  de a posta acolo întrebări și comentarii;

- de a alege metoda de plată și de comandă.

 

 1. COMANDĂ DE BUNURI

7.1. Pentru a putea face o comandă valabilă, Utilizatorul trebuie să individualizeze articolul respectiv, făcând clic pe butonul "Cumpărați".

 

7.2. Odată ce utilizatorul alege produsele, pe care dorește să le cumpere, trebuie să facă clic pe butonul "Adaugă în coș". Butonul este de culoare roșie, situat în partea dreaptă lângă poza cu produsul afișat.. La deschiderea ferestrei corespunzătoare, Utilizatorul trebuie să introducă datele necesare pentru finalizarea comenzii. După finalizarea comenzii, platforma generează o descriere a parametrilor comenzii specifice, care, după aprobarea finală de către Utilizator, este trimisă Comerciantului.

 

7.3. Prețul minim a unei comenzi este 50 Lei. Pentru ca o comandă să fie validă, Utilizatoul trebuie să aleagă produse a căror preț să fie în valoare minimă de 50 Lei – această sumă nu trebuie să includă taxa de transport.

 

7.4. Odată ce comanda este finalizată, Platforma generează un cod pentru comanda respectivă, pe baza căreia Comerciantul acceptă sau respinge ulterior oferta pentru încheierea unui contract.

 

7.5. După finalizarea cu succes a comenzii, Utilizatorul primește confirmarea prin e-mail la adresa indicată de acesta, care conține informații despre bunurile comandate, numărul de comandă și conosamentul, precum și celelalte date necesare pentru executarea comenzii.

 

7.6. În caz de necesitate sau la ivirea oricăror incertitudini, un reprezentant al Comerciantului îl poate contacta pe Utilizator, folosind datele de contact.

 

7.7. În cazul în care bunurile comandate nu sunt disponibile, un reprezentantul al Comerciantului ar trebui să-l notifice imediat pe Utilizatorul. În cazul în care Utilizatorul nu este de acord ca comanda să includă un al articol, în aceleași condiții sau în condiții similare, comanda respectivă se consideră a fi anulată.

  

 1. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

8.1. Utilizatorul poate refuza o comandă fără să menționeze motivele refuzului. Anularea unei comenzi poate fi făcută prin telefon sau e-mail, folosind detaliile specificate în aceste Condiții generale, pentru a-l contacta pe Comerciant.

 

8.2. Dreptul de renunțare se consideră a fi exercitat în mod valabil, atunci când se face prin trimiterea unui formular (Anexa 1), în termen de până la 14 zile de la primirea bunurilor, sau dacă Utilizatorul a exprimat într-un alt mod neechivoc dorința sa explicită de a renunța la contract, indicând detaliile enumerate la punctul 7.3.

 

8.3. Pentru a fi o renunțare validă, Utilizatorul trebuie să furnizeze detalii despre:

- numărul comenzii plasate;

- numărul de telefon și numele pentru individualizarea Utilizatorului, specificate în comandă, dacă aceasta a fost făcută ca oaspete pe site, ori numele de utilizator, dacă Utilizatorul este înregistrat pe Site;

- valoarea comenzii.

 

8.4. Fiecare utilizator poate returna produsul achiziționat în perioada specificată de 30 zile, dacă nu a fost păstrat aspectul comercial și integritatea bunului respectiv. Excepție fac alimentele, produsele cosmetice și sanitare, cum ar fi suplimente, scutece, șervețele umede, produse de igienă feminină intimă și altele, care își pierd proprietățile și eficiența după despachetare.

 

8.5. În cazul exercitării dreptului de renunțare, Comerciantul este obligat să trimită Utilizatorului confirmare privind primirea refuzului.

 

8.6. Atunci când Utilizatorul și-a exercitat dreptul de a se retrage de la contractul la distanță, Comerciantul va rambursa toate sumele plătite de Utilizator, inclusiv costul livrării, fără întârziere nejustificată și nu mai târziu de 14 zile de la data notificării privind decizia Utilizatorului de a renunța la contract, conform Art. 8 din Condițiile generale.

 

8.7. Comerciantul este obligat să restituie sumele primite, utilizând aceeași metoda de plată, care a fost utilizată de Utilizator pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Utilizatorul a convenit în mod expres privind folosirea unei alte metode de plată, și cu condiția ca acest lucru să nu implice nici un cost suplimentar pentru Utilizator.

 

8.8. Comerciantul nu are obligația de a rambursa costul suplimentar al livrării bunurilor atunci când Utilizatorul a optat explicit pentru o modalitate de livrare a bunurilor, alta decât cea mai ieftină livrare standard, oferită de Comerciant.

 

8.9. Utilizatorul are dreptul să primească următoarele informații înainte de a încheia un contract de achiziție la distanță:

 - Numele și adresa Comerciantului;

- Caracteristicile de bază ale mărfurilor menționate în descrierile produselor;

- Prețul bunurilor, cu toate taxele și impozitele incluse;

- Valoarea costurilor poștale sau cele de expediere, care nu sunt incluse în prețul bunurilor, dar sunt asociate cu livrării acestora;

- Modalitatea de plată, de livrare și de executare a contractului

- Dreptul Utilizatorului de a se renunța la Contract și condițiile, în care bunurile pot fi returnate, în baza acestor Condiții generale;

- Perioada pentru care oferta sau prețul vor rămâne în vigoare. Dacă oferta din Magazinul online este până la epuizarea stocurilor, același lucru va fi menționat explicit.

 

 1. VERIFICAREA BUNURILOR LA PRIMIRE

9.1. Utilizatorul trebuie să examineze cu atenție fiecare produs primit, după deschiderea expedierii, pentru orice deteriorare sau defectare a ambalajului sau a produsului, care s-ar putea produse în timpul transportului.

 

9.2. În cazul depistării oricărei defecțiuni, Utilizatorul trebuie să completeze un formular de notificare, furnizat de către curier. În termen de trei zile lucrătoare de la primirea acestui formular, un reprezentant al Comerciantului trebuie să-l contacteze pe Utilizator cu privire la posibilitățile de rezolvare a problemei.

 

 1. DREPTUL DE A FACE O RECLAMAȚIE

10.1. În cazul în care se constată o discrepanță între bunurile comandate și cele livrate, în timpul verificării inițiale, Utilizatorul are dreptul la o reclamație pentru orice neconformitate a mărfurilor cu cele convenite în contract. Astfel de discrepanțe pot fi rezultatul oricăruia dintre următoarele:

- deteriorarea în timpul transportului;

- defecte de fabricație;

- lipsa aparentă a unor elemente ale mărfii;

- trimiterea unui articol greșit, diferit de cel comandat;

- discrepanțe privind dimensiunea sau culoarea comandată.

10.2. În cazul prevăzut de Art. 9.1. Utilizatorul poate alege între:

- restituirea sumei plătite în întregime sau parțial într-o valoare corespunzătoare a defectului;

- înlocuirea produsului cu unul alt, care corespunde celui comandat;

-   repararea gratuită, în cazul în care defectul permite acest lucru, iar costul reparării nu depășește valoarea bunului comandat.

 

10.3. Utilizatorul își poate exercita dreptul de a face o reclamație în termen de 2 ani de la livrarea mărfurilor, însă nu mai târziu de 14 zile de la stabilirea defectului.

10.4. Reclamația urmează să fie înaintată la: [email protected].

Returnarea bunurilor în caz de reclamație, cu excepția defectelor de fabricație sau a daunelor produse în timpul transportului, se efectuează conform următoarelor condiții cumulative:

- un aspect comercial bun, ambalaj original și etichetă;

- lipsa defecțiunilor căuzate de utilizare necorespunzătoare;

- depunerea unui document doveditor privind plata efectuată pentru achiziționarea bunurilor.

10.5. La înlocuirea bunurilor, costurile de transport sunt suportate de către Comerciant.

O astfel de vină există în cazul expedierii unui produs, în care există o discrepanță în aspect, iar defectul nu este de fabricație și nu a fost produs în timp ce produs corect a fost transportat.

  

 1. GARANȚIE ȘI EXERCITAREA DREPTULUI DE GARANȚIE

11.1.  Garanție legală - garanția legală este obligația Vânzătorului de a asigura conformitatea articolului vândut cu obiectul contractului de vânzare pentru o perioadă de 2 ani.

 

11.2. Toate produsele achiziționate de la Platformă sunt livrate cu un carte de garanție, completată în mod corespunzător și cu o garanție comercială, furnizată de producător, pentru o perioadă de 2 ani. Garanția comercială începe să curgă de la primirea bunurilor, dat fiind că aceasta se aplică numai în condiții de respectare a instrucțiunilor de exploatare a respectivelor bunuri.

 

11.3. Se recomandă ca Utilizatorul să citească cu atenție instrucțiunile de exploatare înainte de a începe utilizarea produsului respectiv.

 

11.4. În cazul unei defecțiuni, care se încadrează în domeniul de acoperire a garanției, Utilizatorul trebuie să-l contacteze pe Comerciantul, utilizând datele de contact specificate în aceste Condiții generale, urmând să fie îndeplinite în mod cumulativ următoarele condiții de garanție:

- furnizarea produsului în ambalajul original, împreună cu cartea de garanție completată în întregime;

- furnizarea facturii și/sau a chitanței;

- o descriere scrisă a defectului și circumstanțele în care a fost depistat; 

- o adresă și un număr de telefon pentru a vă contacta.

 

11.5. Comerciantul urmează să răspundă Utilizatorului în termen de 14 zile lucrătoare, în legătură cu dreptul celui din urmă la garanție. În cazul în care acesta are dreptul la astfel de serviciu, atunci termenul de îndepărtare a defectelor este de 30 de zile de la furnizarea mărfurilor defectate, în conformitate cu condițiile de mai sus.

  

 1. EXCLUDEREA SERVICIULUI DE GARANȚIE

12.1. Riscul de deteriorare, care au rezultat din utilizarea, instalarea, depozitarea, operarea, transportul necorespunzătoare sau repararea nereglementată a produsului, sunt în întregime pentru Utilizator. Garanția nu se aplică dacă Utilizatorul nu respectă instrucțiunile privind asamblarea, instalarea sau utilizarea produsului în cauză.

 

 1. LIVRAREA DE BUNURI

13.1. Livrarea tuturor produselor achiziționate prin Magazinul online se realizează printr-un serviciu expres al companiei de curierat "DPD". Termenul de livrare este între 3 și 4 zile lucrătoare. În perioada promoțiilor, reducerilor și a campaniilor, livrarea poate fi prelungită  până la 10 zile lucrătoare, drept pentru care Comerciantul nu este responsabil pentru orice întârzieri eventuale.

 

13.2. Comenzile efectuate până la ora 12:00 într-o zi lucrătoare, sunt procesate și transmise pentru expediere în aceeași zi lucrătoare și livrate în termen de 3 - 4 zile lucrătoare. 

Comenzile efectuate după ora 12:00 într-o zi lucrătoare, în zilele de odihnă sau într-o zi de sărbătoare sunt procesate în prima zi lucrătoare, ce urmează.

 

13.3. Utilizatorul poate să opteze pentru livrare la o adresă specificată de acesta sau la un oficiu al companiei de curierat DPD.

 

13.4. Termenele de livrare menționate în aceste Condiții generale nu se aplică tuturor localităților din România și sunt legate de termenele de livrare ale firmei de curierat DPD. Utilizatorii se pot familiariza cu privire la programul de livrare a mărfurilor pe teritoriul țării al firmei de curierat "DPD" aici: https://www.dpd.com/ro/home/contact/contact.

 

13.5. Atunci câmd adresa sau date de contact a utilizatorului nu sunt complete sau aunt incorecte, Comerciantul nu este responsabil pentru expedițiile întârziate sau nelivrate.

 

13.6. În cazul în care, la comanda unui produs, Utilizatorul alege să utilizeze serviciul "Livrare la birou", oferit de DPD, Utilizatorul urmează să fie informat despre sosirea mărfurilor, prin SMS, e-mail sau o altă metodă, care este utilizată de către Furnizorul respectiv, în conformitate cu Condiții generale ale acestuia.

 

13.7. Utilizatorul care, după înregistrarea cu succes a comenzii, a primit numărul de conosament, urmează să se informeze dacă expedierea a ajuns la biroul de curierat ales, înainte de a merge acolo.

 

 1. PREȚUL DE LIVRARE

14.1.      Prețul de livrare a mărfurilor, în afara categoriilor menționate mai jos, al căror valoare este de până la 299.00 Lei, este de 19.99 Lei pentru comandă.

 

14.2.       Livrarea comenzilor în valoare de peste 299.00 Lei cu o greutate de până la 30 kg este gratuită.

 

14.3. Comenzile din categoriile: "Mobilier pentru copii", "Biciclete și triciclete pentru copii", "Cărucioare și scaune pentru copii", precum și alte obiecte voluminoase și/sau grele, a căror greutate este mai mare de 30 kg, sunt taxate după cum urmează:

-       De la 30 kg până la 50 kg – 74.99 Lei;

-       Cele cu greutatea peste 50 kg – 127.50 Lei;

 

14.4. Аcceptarea plății pentru livrarea produselor achiziționate din magazinul online kidso.ro, se datorează o taxă de plată la livrare (pentru livrarea prin curier - la ușă sau la un birou de curierat în valoare de 5.00 RON  (cinci lei și zero de bani ) cu TVA pentru fiecare comandă Taxa de plată la livrare se aplică livrării efectuate și respectiv marcate cu „PR - Plată ramburs”, „PL- plată la livrare” sau orice altă modalitate de plată permisă legal pentru livrarea unei comenzi în baza contractului încheiat online/la distanta cu magazinul online kidso.ro.

Pentru plățile efectuate prin intermediul site-ului kidso.ro, online cu  card bancar sau alte instrumente de plată aferente cardurilor, precum și pentru serviciile de plată la care Regulamentul (UE) № 260/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 14-03-2012 nu se percepe taxa pentru plata.

 

 1. REDUCERI

15.1. Cumpărătorul poate beneficia d reducerile și prețurile promoționale afișate de vânzător. Reducerile sunt valabile numai în perioada campaniilor sau până la lichidarea din stoc;

 

15.2. Utilizatorul are dreptul să primească o reducere UNICĂ în valoare de 15% la înregistrare, conform condițiilor din Cap.4 ÎNREGISTRAREA UNUI PROFIL DE UTILIZATOR ȘI Cap.5 DATELE CU CARACTER PERSONAL din contractul prezent.

 

15.3. Cumpărătorul are dreptul la următoarele reduceri, la atingerea unor anumite sume la o comandă unică:

-       La atingerea sumei de 800 Lei, veți beneficia de o reducere de 3% la produsele comandate!

-       La atingerea sumei de 1301 Lei, veți beneficia de o reducere de 5% la produsele comandate!

-       La atingerea sumei de 1901 Lei, veți beneficia de o reducere de 7% la produsele comandate!

-       La atingerea sumei de 2501 Lei, veți beneficia de o reducere de 9% la produsele comandate!

-       La atingerea sumei de 3601 Lei, veți beneficia de o reducere de 11% la produsele comandate!

 

 1. MODALITATEA DE PLATĂ

16.1. În Magazinul online Utilizatorul poate să plătească, folosind:

- în numerar la livrare. Utilizarea acestei metode de plata se percepe o taxă în conformitate cu articolul 14.4. din  Termeni și Condiții Generale;

- online cu un card de credit/debit (Maestro, Borica, Visa, VisaElectron, MasterCard, DinersClub și Discover).

 -        bank BG89BPBI79401989946501-RON

 

16.2. În cazul în care plata vine din străinătate, toate comisioanele bancare sunt pe cheltuiala Utilizatorului. Dacă Utilizatorul a ales să plătească prin transfer bancar, toate termenele de livrare încep să curgă de la creditarea contului bancar al Comerciantului.

 

16.3. În cazul exercitării dreptului de returnare a unui bun, conform punctului 8.4 din prezentele Condiții generale, suma plătită prin intermediul terminalelor POS va fi rambursată în contul bancar al plătitorului, din care a fost efectuată plata.

 

 1. PROCEDURĂ DE CONCILIERE

Toate litigiile apărute între părți se vor soluționa pe cale amiabilă. Dacă părțile nu vor ajunge la un numitor comun, litigiile în urma încheierii contractului, inclusiv litigiile cu privire la interpretarea incorectă al acestuia, îndeplinirea, anularea sau invaliditatea contractului, inclusiv și disputele privind lacunele existente în contract, se vor soluționa de ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor) :  www.anpc.ro

 

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865. Adresa de e-mail: [email protected]. Adresa: Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865.

 

Platforma online de soluționare online a litigiilor poate fi găsită la adresa: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=ro

  

 1. LITIGII

18.1. Orice litigii care pot apărea între Utilizatorii Site-ului și Comerciant cu privire la obiectul de activitate a Magazinului, inclusiv litigiile apărute sau legate de interpretarea și nulitatea, executarea sau rezilierea contractului de achiziție la distanță, precum și litigiile legate de completarea lipselor eventuale în contract sau de adaptarea acestuia la unele circumstanțe nou apărute, vor fi soluționate într-un spirit amical, prin intermediul Comisiei pentru protecția consumatorilor, iar dacă este imposibil să se ajungă la un acord – de către instanța competentă, în a cărei zone este adresa Comerciantului.

 

18.2. Aceste Condiții generale sunt guvernate de legile Republicii Bulgaria, iar orice litigii apărute în legătură cu acestea vor fi soluționate de către instanța competentă din orașul Sofia.

 

 1. CLAUZA SALVATORIE

19.1. În cazul în care anumite părți sau dispoziții întregi ale acestor Condiții generale sunt ar fi dovedite a fi contrare normelor imperative, nule sau din orice motiv inaplicabile, aceste dispoziții vor fi considerate independente fața de celelalte dispoziții și nu vor afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții ale acestor Condiții generale.

 

19.2.      Aceste Condiții intră în vigoare pentru toți Utilizatorii din data de 1/02/2022.

DATELE COMERCIANTULUI:

Societatea „Online Kidso BG“ Ltd. LTD, CUI: 206965052. Sediul și adresa de administrare: România, București 040055, Str. Calea Văcărești, et. 3, Centrul comercial Sun Plaza, bl. 391, reprezentată de către administratorul Deana Ivanova.

ANEXA Nr. 1 pe lângă Condițiile generale – Formular standard privind exercitarea dreptului la retragere din achiziții online 

FORMULAR STANDARD PRIVIND EXERCITAREA DREPTULUI LA RETRAGERE

Către „Online Kidso BG“ Ltd. LTD, CUI: 206965052. 

Sediul și adresa de administrare: România, București 040055, Str. Calea Văcărești, et. 3, Centrul comercial Sun Plaza, bl. 391.

Prin prezenta, vă informez că renunț la Contractul de Achiziție pentru următoarele bunuri/servicii:

 

/descrierea produsului/...............................................................................................................

 

Produsul a fost comandat la data de ..........................................................................................

 

Mărfurile au fost primite la data de................................ /se indică data primirii de Utilizator/

 

/Numele Utilizatorului/...............................................................................................................

 

orașul/satul ............................................................................................ /Adresa Utilizatorului/

 

.......................................                                                      .................................

/Data/                                                                                  /Semnătura Utilizatorului/

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite