Filtrare după

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

12 Lei 610 Lei

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Seturi de joacă pentru fete

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Acestea sunt seturi de modele de instrumente, aparate și materiale care reprezintă o anumită profesie, hobby sau activitate zilnică. Pentru băieți, acestea sunt cel mai adesea ateliere de reparații auto, șenile, truse de scule și altele asemenea.

Acestea permit copiilor la adulți imitați. În acest fel, se simt semnificative și împlinitoare. În jocul lor, ei dobândesc cunoștințe și abilități din lumea adulților și se maturizează mai repede emoțional.

Cel mai adesea, aceste jocuri sunt concepute pentru copii cu vârsta peste 3 ani . Citiți vârsta recomandată de producător pe ambalaj și în instrucțiuni .

Cel mai adesea copiii se joacă în grupuri . Deoarece aceste centre sunt activități din lumea adulților, copiii vorbesc, discută între ei și interacționează în modul (modelul) pe care l-au văzut de la părinți. Din acest motiv, centrele de jocuri sugerează activități colective.

Inițial da. În acest fel, vor trimite „modelul” pentru activitatea specifică . În jocurile ulterioare, copiii vor modifica și dezvolta fiecare joc în felul lor.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite