Politica de confidențialitate pentru persoane fizice - utilizatori finali

Respectăm cu strictețe regulile privind protecția datelor cu caracter personal. Ne străduim să avem un site ușor de utilizat, să oferim informații complete despre produsele noastre, să vă ajute să faceți alegerea corectă și, în același timp, să vă asigurăm că informațiile dvs. personale sunt bine protejate.

  1. Introducere

Activitatea magazinului online „Kidso“, cu adresa: www.kidso.ro este realizată de compania „All for kids” LTD, RO 40491411, cu sediul: România, București 040055, Str. Calea Văcărești, et. 3, Centrul comercial Sun Plaza, bl. 391, reprezentată de directorul Petar Dimitrov, care în cursul activității sale, prelucrează informații, printre care și date cu caracter personal.

Magazinul online www.kidso.ro este deținut de societatea „All for kids” LTD, 40491411, cu sediul: România, București 040055, Str. Calea Văcărești, et. 3, Centrul comercial Sun Plaza, bl. 391 reprezentată de același director, în conformitate cu prevederile Legii privind protecția datelor cu caracter personal și a legislației conexe, inclusiv, dar nu numai, Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”). 

Acest document vă informează despre modul în care datele dvs. personale sunt prelucrate ca administrator și despre drepturile dvs. Kidso.ro tinde să vă ofere informații complete pe site-ul său web.

Protecția datelor cu caracter personal este prioritatea noastră. Nu furnizăm și nu vindem informații personale altor persoane terțe sau companii. Excepția este furnizarea acestor informații către terți, care sunt subcontractanții noștri, care prelucrează informații în numele nostru și aplică standardele noastre de protecție a datelor.

  1. Definiția datelor cu caracter personal

Informațiile personale reprezintă orice informație legată de o persoană identificată sau identificabilă (cum ar fi e-mail, nume, vârstă, data nașterii, telefon, număr de identificare personal etc.).

III. Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

Kidso.ro colectează, folosește, stochează și prelucrează datele cu caracter personal solicitate de companie pentru a efectua furnizarea de servicii și bunuri în magazinul electronic. Furnizarea de date cu caracter personal de către utilizatorii site-ului este voluntară. Datele sunt utilizate pentru a gestiona profilul clientului din magazinul online și pentru a gestiona cumpărăturile făcute sau listele cu produsele dorite. Datele cu caracter personal pot fi utilizate pentru a face rapoarte după gen, vârsta și altele date similare în scopul formulării unui profil (profile) mai exact. Pot fi utilizate pentru diverse activități de marketing.

Tipurile de informații personale pe care le colectează kidso.ro sunt:

Când un utilizator deschide magazinul nostru online și diversele sale meniuri, informațiile sunt primite printr- un protocol de informații cu următorul conținut:

  • pagina web prin care accesați site-ul;
  • adresa IP;
  • data vizitei;
  • ora vizitei;
  • durata vizitei;
  • informația solicitată de către utilizator;
  • volumul de date schimbate;
  • tipul de browser și sistemul de operare pe care îl accesați;
  • locația din care accesați;
  1. Tipuri de date cu caracter personal pe care le prelucrăm și le stocăm

La înregistrare pe kidso.ro – nume, prenume și e-mail;

Pentru comenzile online – nume, e-mail, telefon mobil, țară, gen, adresa de livrare;

Pentru activități de marketing și mesaje primite pe baza unui abonament – nume, prenume, e-mail, locație, adresă, copii, gen, numele copiilor, data nașterii a copiilor;

Când este solicitat în formularul de contact – nume, prenume și e-mail;

La emiterea facturii – nume, prenume, adresa pentru factură, numărul personal de identificare, adresa de livrare, adresa de e-mail, metoda de plată utilizată, suma de plată și produsul (produsele), data achiziției. De asemenea, pot fi solicitate și alte informații personale, care sunt obligatorii în conformitate cu legea.

  1. Activitățile principale cu datele personale ale utilizatorilor

Activitățile în care sunt utilizate și prelucrate datele cu caracter personal sunt:

  • Când gestionați un cont în magazinul online kidso.ro;
  • La executarea unei comenzi;
  • Pentru operațiunile contabile solicitate de lege cu privire la înregistrarea cumpărăturilor și acumularea impozitelor și taxelor;
  • Gestionarea accesului pentru utilizatorii înregistrați;
  • La acordarea creditelor pentru achiziții de bunuri de consum;
  • Soluționarea litigiilor, soluționarea reclamațiilor și a altor întrebări asemănătoare;
  • Solicitări din partea dvs. cu privire la informații suplimentare despre produse sau servicii;
  1. Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile sunt fișiere mici de texte, care sunt stocate pe dispozitiv.

Cookie-urile sunt mici fișiere de informații stocate în browserul dvs. web (date despre limbajul utilizat, timpul de conectare, paginile web vizitate) sau pe hard disc.

Site-ul utilizează cookie-uri pentru a facilita navigarea. Sunt utilizate următoarele cookie-uri:

  • Cookie-uri care permit utilizarea funcționalității de bază, cum ar fi gestionarea coșului și sprijinul identificării utilizatorului;
  • Cookie-urile personalizate care afișează paginile pe care le-ați vizitat anterior în mod personalizat prin sesiuni anterioare, cumpărături și multe altele;
  • Cookie-uri de publicitate care vă permit să primiți oferte de la Kidso.ro pe alte site-uri web;

Navigatoarele de Internet au funcționalitatea de a nu stoca cookie-uri sau de a le șterge.

VII. Rețelele de socializare

Accesul la rețelele de socializare precum Facebook, Google +, YouTube, Twitter și altele asigură înregistrarea și acceptarea separată a Termenilor de furnizare a acestor site-uri. Datele dvs. personale și modul în care le gestionați sunt supuse relației dintre utilizator și rețeaua socială, după acceptarea termenilor și condițiilor acestora.

Facebook folosește pluginuri sociale („plugins”) pe rețeaua de socializare facebook.com, întreținută de Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA. ( "Facebook").

Plugins sunt recunoscute prin sigla Facebook ( „f” alb pe fundal albastru sau „degetul mare ridicat”) sau recunoscute de „pluginul social Facebook”. Facebook colectează date folosind aceste pluginuri. Utilizatorii pot ajunge la reclame pe Kidso.ro care sunt vizate acestora pe baza informațiilor colectate de pe Facebook.

Google Analytics (Google Analytics) este un serviciu de analiză web oferit de Google, Inc. („Google”). Google Analytics utilizează cookie-uri, care sunt fișiere text stocate pe computerul dvs., pentru a permite utilizatorilor să analizeze utilizarea site-ului. Informațiile despre utilizarea acestui site obținute prin cookie-uri sunt de obicei transmise și stocate de Google pe servere.

Google AdWords este un serviciu de remarketing și de direcționare comportamentală furnizat de Google. Cu acest serviciu, reclama Kidso.ro se conectează la rețeaua publicitară AdWords prin intermediul cookie-urilor. Folosind Google AdWords, Kidso.ro nu colectează informații de identificare personală despre utilizatori.

VIII. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

În unele cazuri, kidso.ro poate dezvălui anumite informații personale partenerilor cărora li s-a atribuit un serviciu specific, cel mai adesea legat de diverse activități de marketing orientate către consumator. Informațiile personale vor fi transmise doar de noi în scopul dezvoltării serviciilor și publicității și nu vor fi partajate cu terți. 

În cazurile în care informațiile sunt partajate cu terți, Compania garantează că protecția datelor este asigurată în conformitate cu standardele. Informațiile dvs. sunt considerate confidențiale și de către partenerii noștri.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal este posibilă în conformitate cu dispozițiile legale, în procedurile judiciare, în dosarele judecătorești sau la cererea autorităților publice și guvernamentale, în cazul amenințărilor de securitate națională în sau în afara țării de reședință.

De asemenea, vă putem dezvălui informații dacă stabilim că o astfel de dezvăluire este rezonabil necesară pentru a ne aplica termenii și condițiile sau pentru a ne proteja activitățile sau utilizatorii. În plus, în cazul unei reorganizări, fuziuni sau vânzări, putem transfera oricare și toate informațiile personale colectate către terț.

  1. Transfer de date cu caracter personal în alte țări

Kidso.ro nu transferă de regulă datele dvs. în țări terțe din afara UE.

  1. Protecția datelor cu caracter personal

Kidso.ro a luat toate măsurile - administrative, tehnice și fizice - pentru a proteja informațiile personale de pierderi, furturi și abuzuri, precum și de acces neautorizat, divulgare, modificare sau distrugere.

Atunci când postați informații personale sau le distribuiți în forumuri, chat-uri și rețele sociale, acestea sunt vizibile pentru o gamă largă de utilizatori și pot fi citite, colectate sau folosite.

Toți angajații Kidso.ro sunt obligați și instruiți să păstreze confidențialitatea informațiilor dvs., precum și să respecte anumite standarde și măsuri de securitate. Accesul la datele cu caracter personal pentru angajații Kidso.ro este limitat în măsura necesară pentru a-și îndeplini sarcinile.

Atunci când partajați date personale cu terți - furnizori sau subcontractanți ai Kidso.ro, Compania garantează că oferă un nivel de protecție a datelor în conformitate cu standardul stabilit.

  1. Condiții de stocare a informațiilor personale

Informațiile personale vor fi stocate pe toată durata înregistrării dvs. pe Kidso.ro. În situațiile în care ați cumpărat ca oaspete, stocarea datelor va fi până la expirarea dreptului dvs. de returnare sau schimb sau până la perioada de garanție a mărfurilor achiziționate. Dacă reglementările cer alți termeni, îi vom respecta. În funcție de tipul de date și de scopul pentru care au fost colectate, este stabilită o perioadă de stocare, după care informațiile vor fi șterse definitiv.

XII. Drepturile dumneavoastră cu privire la furnizarea de date cu caracter personal

Aveți următoarele opțiuni în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor:

  • Să verificați validitatea datelor dvs. Acestea sunt vizibile după conectarea în contul dvs. Pe ro;
  • dreptul de a solicita corectarea sau ștergerea datelor dvs. personale;
  • dreptul la portabilitatea datelor într-un format electronic ușor de citit structurat, utilizat și adaptat;
  • dreptul de a refuza prelucrarea datelor dvs. personale;
  • dreptul de a refuza utilizarea datelor dvs. personale în scopul de a primi comunicații de marketing pe diverse canale electronice - e-mailuri, mesaje scurte etc.;
  • dreptul de a face plângere la Comisia de protecție a datelor dacă credeți că drepturile dvs. de protecție a datelor au fost încălcate.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile în legătură cu cele menționate mai sus, ne puteți contacta la [email protected].

XIII. Valabilitatea politicii de confidențialitate

Această politică este pe termen lung. Modificările sunt posibile ca urmare a introducerii de noi reglementări sau legi. Astfel de actualizări vor fi publicate în timp util pe Kidso.ro.

XIV. Detalii de contact

Ne puteți contacta la [email protected].

  1. Datele de contact pentru protecția datelor cu caracter personal a Autorității de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal

Comisia pentru protecția datelor cu caracter personal, adresă ANSPDCP: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, Centrală Telefon:  +40.318.059.211,   www.dataprotection.ro

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite