• Pret redus

Constructor de case pentru garduri în 384 de părți

70_88201
Trustpilot stars
Preț: 2.739,14  Lei
3423,92 Lei
Ai economisit 684,78 Lei
Salveaza 20%
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Greutate 48.0 kg

Constructor Giant Fecnce House în 384 de părți Game Movil.

Potrivit pentru copii peste 10 luni .

Setul include 384 de piese mari colorate cu dimensiunea de 20 x 10 x 7,5 cm și instrucțiuni.

Constructorul este confecționat din plastic de siguranță de înaltă calitate.

Atenție, nu lăsați copilul nesupravegheat în timpul jocului.

Produsul conține părți pe care copilul le poate înghiți!

Fabricat în Spania.

Brand: Game Movil
Vârsta: 9+ luni
Număr de articole: 384 bucăți
Greutate: 48 kg
Material: materiale inofensive de înaltă calitate
Cuprins: trusa include 384 de piese colorate mari, cu dimensiunea de 20 x 10 x 7,5 cm și instrucțiuni
Caracteristici suplimentare: Produsul permite copilului să facă o casă cu un gard prin aranjarea și asamblarea. Constructorul este confecționat din plastic de siguranță de înaltă calitate. Jucându-se cu acesta, copilul va dezvolta gândirea creativă, imaginația și dexteritatea. Un cadou minunat pentru orice copil. Atenție, nu lăsați copilul nesupravegheat în timpul jocului. Produsul conține părți pe care copilul le poate înghiți! Fabricat în Spania.

Caracteristici suplimentare: Produsul permite copilului să facă o casă mică și un câine prin ordonare și asamblare. Setul este confecționat din plastic de calitate superioară. Jucându-se cu acesta, copilul își va dezvolta gândirea creativă, imaginația și dexteritatea. Avertisment: produsul conține părți pe care copilul le poate înghiți! Fabricat în Spania.

Beneficii:

  • Aranjarea cuburilor și blocurilor îmbunătățește, de asemenea, simțul distanței, poziția în spațiu și îmbunătățește orientarea. Îmbunătățește abilitățile motrice fine ale copilului. Unirea blocurilor de dimensiuni și culori diferite necesită puncte forte și acțiuni diferite la copii. Acest lucru rafinează mișcările lor. Jocurile de construcții și blocuri dezvoltă flexibilitatea cognitivă a copiilor - abilitatea lor de a se concentra pe diferite subiecte mai rapid și mai ușor. Aceasta este o abilitate foarte necesară pentru perioada școlară.
  • Sunt dezvoltate abilități de vorbire. În timp ce se joacă în grup, copiii își explică ideile și încearcă să descrie ceea ce au făcut. Aceste conversații intense între ele își îmbunătățesc abilitățile lingvistice.
  • Dezvoltă gândirea creativă. Diversitatea formelor și culorilor îi permite copilului să-și folosească imaginația. Nu există nicio limită la ceea ce poate fi construit. Nu există niciun drept sau greșit în aceste jocuri - copiii au libertate deplină de a crea, fără teamă de eșec sau greșeală.
  • Dezvoltă gândirea cu mai multe fațete. În jocul de construcție copiii văd soluții diferite pentru o sarcină din partea diferiților participanți la grup. Așa că își îmbogățesc punctul de vedere.
  • Dezvoltă abilități matematice. Copiii care se joacă cu jocuri de constucție sunt mai buni la rezolvarea problemelor. Datorită numărării, combinării și sortării blocurilor după mărime și culoare, gândirea lor a dezvoltat abilități în algebră. Datorită simetriei, simțului echilibrului, liniilor drepte și structurilor dispuse astfel încât să nu se prăbușească, au dezvoltat abilități subconștiente în geometrie.
  • Încurajează munca în echipă. Când copiii se joacă împreună, trebuie să fie de acord cu ce construiesc - o casă, o barcă sau o rachetă. În timpul jocului, ei învață să își aștepte rândul, să asculte și să împărtășească idei.
Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite