Cană pentru bebeluși, 4 în 1

80160
Trustpilot stars
Preț: 81,25  Lei
cu TVA
Pe stoc
Vă rugăm să alegeți o mărime

Livrare de la 3 - 4 zile lucrătoare

Retur gratuit (la înlocuire)

Livrare gratuită peste 299 RON (până la 30 kg.)

Retur până la 30 de zile

Cană pentru bebeluși 4 în 1 Bebe Due

  • Cu duze diferite;
  • Cu mânere ergonomice;
  • Nu conține BPA;

 

Ceașcă model: bebeluș 4 în 1
Culoare: Multicolor
Capacitate: 180 ml
Sistemul „fără vărsare”: Da
Duza: moale și dură
Vârsta: peste 3 luni
Design: Cana are mânere ergonomice pentru o aderență confortabilă. Modelul combină cele mai importante sfaturi care vă vor ajuta să vă dezvoltați bebelușul - de la supt la mamelon, la duza cănii cu pai și până la băut independent. Există o supapă care împiedică scurgerea fluidului.
Material: plastic
Compoziție: polipropilenă
Nu conține: BPA, bisfenol A, în conformitate cu Regulamentul UE 10/2011
Posibilitatea de sterilizare: Da
Mașină de spălat vase: Da
Beneficii: Cănile pentru bebeluși sprijină dezvoltarea copiilor. Pentru a le folosi, copiii trebuie să-și folosească gura și limba într-un mod nou. Aceste pahare ajută la „tranziția” de la mamelon la modul normal de băut al adulților. Trecerea la băutul din ceașcă dezvoltă mușchii feței, buzele, maxilarele și limba, iar acestea sunt direct legate de dezvoltarea abilităților de a vorbi și de a mânca. Când un copil ține un pahar, dezvoltă un sentiment de echilibru și coordonare, pentru a nu vărsa conținutul. Așa se dezvoltă obiceiurile alimentare autonome.
Caracteristici suplimentare: Cană pentru bebeluși 4 în 1 cu duze diferite. Modelul combină cele mai importante sfaturi care vă vor ajuta să vă dezvoltați bebelușul - de la mamelon până la duză cu pai și până la băut independent. Prima duză este moale și rotunjită. Potrivit pentru bebelușii de peste 3 luni când bebelușul începe să învețe să bea din sticlă. Există un flux mediu de lichid. A doua duză este destinată bebelușilor cu vârsta peste 6 luni și este potrivită pentru etapa în care bebelușul începe să bea dintr-un pahar. Există o duză rigidă cu o supapă care împiedică scurgerea fluidului atunci când cupa este înclinată. A treia duză este potrivită pentru bebelușii cu vârsta peste 9 luni, când copilul dvs. bea deja singur dintr-un pahar de 180 ml. A patra duză este destinată bebelușilor peste 12 luni. Potrivit pentru a stăpâni abilitatea de a bea dintr-o cană cu pai. Există o supapă care împiedică scurgerea fluidului. Produsul îndeplinește cerințele standardului european EN 14350.

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite