Filtrare după

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Sezon

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

30 Lei 427 Lei

Bucătar

Grătar magic Giochi Preziozi 19521
Trustpilot stars

Grătar magic

Giochi Preziozi
Preț de bază
-12%
177,75 Lei Preț 156,42  Lei
Pe stoc

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Acestea sunt seturi de aparate de bucătărie, sobe, bucătării sau ustensile care reprezintă modul în care sunt preparate mâncarea. Un fenomen interesant este că tot mai mulți băieți mici sunt interesați de jocurile unui bucătar. Explicația pentru acest lucru este că mai mulți bucătari de sex masculin devin celebrități datorită rețelelor sociale și a televiziunii.

Pe măsură ce copiii cresc, modelele lor sunt adulți. Adesea prin astfel de jocuri îi imită. În acest fel, ei simt că aceste profesii sunt semnificative și satisfăcătoare. În jocul lor, ei fac în siguranță lucrurile pe care le fac adulții. Astfel de activități îi ajută pe copii să se maturizeze mai repede emoțional.

Majoritatea jucăriilor de profesie - bucătar sunt concepute pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Fiecare astfel de jucărie de profesie are marcată pe ambalaj o vârstă recomandată. Recomandările de vârstă sunt scrise în instrucțiunile de utilizare ale producătorului.

Respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare furnizate de producător. Toate aparatele și instrumentele de bucătărie sunt sigure - sobele nu au o temperatură ridicată, cuțitele nu sunt ascuțite, oalele și tigăile nu sunt grele și sunt fabricate din metal, cupele nu se rup. Cu toate acestea, nu lăsați copiii nesupravegheați și instruiți-i înainte de jocuri cum ar trebui să folosească diferitele părți. Cel mai adesea copiii se joacă împreună. Deoarece gătitul acasă este o activitate zilnică, copiii mici vorbesc, discută între ei și interacționează în modul (modelul) pe care l-au văzut de la adulți. Din acest motiv, bucătăria și jocul bucătarilor sugerează activități colective.

Acesta este un mod de a comunica și de a vă apropia unul de celălalt. În acest fel, vor arăta cum să pregătească mâncarea pentru familie. Dacă fetița devine interesată de această activitate, atunci mai târziu copiii se vor juca între ei, își vor schimba jocurile și își vor dezvolta gătitul în felul lor.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite