Filtrare după

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

33 Lei 41 Lei

Manichiuristă

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Acestea sunt seturi de modele de instrumente, aparate și materiale care reprezintă o anumită profesie. La fete sunt cel mai des: bucătării coafor supermarket inventa manichiură și altele asemenea.

Pe măsură ce copiii cresc, modelele lor sunt adulți. Adesea prin astfel de jocuri imită ceea ce fac adulții. În acest fel, ei simt că fac ceva semnificativ și împlinitor . În jocul lor, ei fac în siguranță lucrurile pe care le fac adulții. Astfel de activități îi ajută pe copii să se maturizeze mai repede emoțional.

Majoritatea jucăriilor care reprezintă profesii - manichiura, sunt concepute pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Aceste tipuri de jucării au vârsta recomandată marcată pe ambalaj. Recomandările de vârstă sunt scrise în instrucțiunile de utilizare ale producătorului.

Urmați întotdeauna instrucțiunile furnizate de producător. Tot conținutul kiturilor cosmetice este destinat să fie inofensiv pentru copii. Cu toate acestea, nu lăsați copilul nesupravegheat și instruiți-l înainte de jocuri cum ar trebui să-l folosească în siguranță. Cel mai adesea copiii se joacă împreună. Deoarece mersul la o manichiură este tipic pentru „kaki” sau „mame”, fetele vorbesc, discută între ele și interacționează în modul (modelul) pe care l-au văzut de la adulți. Din acest motiv, centrele de jocuri sugerează activități colective.

Acesta este un mod de a comunica și de a vă apropia unul de celălalt. Așa că vă vor arăta cum să faceți o manichiură sau să jucați orice alt joc. Dacă fetița se implică în această activitate, atunci copiii se vor juca între ei, își vor schimba jocurile și le vor dezvolta în felul lor de fiecare dată.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite