Filtrare după

Ani

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Marcă

Vezi mai mult Vezi mai puțin

Preț

101 Lei 182 Lei

Pompier

Întrebări frecvente (FAQ’s)

Acestea sunt seturi de echipamente de protecție pentru pompieri (casca, vesta si altele asemenea) și extinctoare, etc. Cu un astfel de joc de copii învață ce sunt pericolele de incendiu și care sunt posibile leziuni (arsuri, sufocare). În plus, copilul învață cum să lupte împotriva incendiului înainte ca ajutorul să vină de la pompieri.

Pompierii salvează oameni. Sunt eroi buni, iar copiii le admiră curajul și eroismul. Vor să-i imite - astfel se simt semnificativi. În plus, prin joc, ei învață reguli de siguranță de bază, reacțiile corecte în caz de accident și învață un comportament responsabil și sigur de la o vârstă fragedă.

Jocurile de pompieri sunt concepute pentru copii cu vârsta de 3 ani și peste. Fiecare astfel de jucărie are o vârstă marcată recomandată - pe ambalaj și pe instrucțiunile de utilizare.

Respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare furnizate de producător. Toate aparatele și echipamentele de protecție din această jucărie nu sunt reale și nu pot fi utilizate în cazul unui accident real. Toți extinctorii din aceste jucării sunt siguri și nu pun în pericol sănătatea și siguranța copiilor. Cel mai adesea copiii se joacă împreună. Este un joc care necesită muncă în echipă și copiii mici vorbesc, discută între ei și interacționează în modul (modelul) pe care l-au văzut de la adulți. Din acest motiv, jocul „pompierului” implică activități colective.

Acesta este un mod de a comunica și de a vă apropia unul de celălalt . Deci se vor distra și vor învăța în același timp. Dacă copilul mic devine interesat de această activitate, atunci mai târziu copiii se vor juca între ei, își vor schimba jocurile și își vor dezvolta propriul mod de a se juca de fiecare dată.

Related blog posts

Modalitatea de plată
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Produsele adăugate în lista Dvs.
Produsul a fost deja adăugat la favorite